Advertisement

Albanian Quizzes & Trivia


I

Questions: 20  |  Attempts: 2249
 • Sample Question
  Startimi i programeve aplikative, p.sh.MS Word, në Windows XP bëhet:
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Ky test mature është përgatit duke shfrytëzuar librin :MATURA 2014 ( Programi orientues dhe modele të pyetjeve për provimin e maturës shtetërore )Koha : 60 minutaPërgatiti: Faton Hyseni

Questions: 50  |  Attempts: 2240

Ploteso quiz-in dhe pergjigju pyetjeve per te zbuluar se kujt i ngjason me shume!

Questions: 10  |  Attempts: 2218
 • Sample Question
  Shoqja jote eshte e merzitur. Cfare ben ti? 
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

EMER  MBIEMER

Questions: 40  |  Attempts: 2150
 • Sample Question
  Joan...........for a new flat these days.
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 12  |  Attempts: 1948
 • Sample Question
  Në cilin vit kimia organike merret si shkencë?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

TESTI I MATURËS-MATEMATIKË( ONLINE )50 detyraKoha 60 minutaPërgatiti: Faton HyseniMaj 2016

Questions: 50  |  Attempts: 1940
 • Sample Question
  Janë dhënë bashkësitë  Prerja e tyre është bashkësia :
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Kuiz i  dituris 2009

Questions: 5  |  Attempts: 1664
 • Sample Question
  Sa eshtra (kocka) gjithsej ka trupi i njeriut
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Testi ne Teknologji Periudha e dytë

Questions: 12  |  Attempts: 1648
 • Sample Question
  Në të kaluarën, pjesa më e madhe e njerëzve merreshin me____________dhe ___________ ?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Punuan: Genta Bajrami dhe Erisa Xheladini

Questions: 32  |  Attempts: 1600
 • Sample Question
  Gjon Katrioti u detyrua ta dorëzojë Skënderbeun peng në oborrin e Sulltan Muratit I. 
  Radio Button
  Radio Button

Emer Mbiemer.

Questions: 17  |  Attempts: 1442
 • Sample Question
  Nje kamion leviz me shpejtesi konstante,Forca shtytese e motorrit te tij eshte 1000N.Rezistenca qe ushtron ajri mbi kamion eshte e paperfillshme.Cilat jane forcat qe veprojne mbi kamion:
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 11  |  Attempts: 1281
 • Sample Question
  Disa shifra dhe fakte rreth ujit?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

KUSH DO TE BEHET MILIONER !!!

Questions: 15  |  Attempts: 1266
 • Sample Question
  CiLi eshte lojtari ma i mir ne bot ?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 8  |  Attempts: 1218
 • Sample Question
  Lënda e parë për prodhimin e materialeve plastike është
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio ButtonQuestions: 10  |  Attempts: 1106
 • Sample Question
  Nese boshti i abshisave x=(-2,5) atehere do te jete kuadranti i 
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Universiteti i Prishtinës Fakulteti Ekonomik    Dega Gjilan Mr.sc. Sokol Berisha Ushtrime  Kuizi nr. 1

Questions: 25  |  Attempts: 1050
 • Sample Question
  Shkenca(rrjeti) që i parapriu internetit, dhe që u përdor së pari nga Minisria e punëve të brendshme të SHBA-ve që u shfrytëzua për dërgimin dhe  pranimin e porosive në menyrë me të shpejtë ishte?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Quiz Description

Questions: 44  |  Attempts: 1007
 • Sample Question
  Šta se podrazumeva pod arhitekturom s oftvera?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Syprina e sipërfaqes së figurave në rrafsh

Questions: 10  |  Attempts: 947
 • Sample Question
  Sa është syprina e katrorit, nëse perimetri tijë është: P = 36cm,
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Type description here

Questions: 20  |  Attempts: 892
 • Sample Question
  რა არის IP მისამართი?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Type description here

Questions: 20  |  Attempts: 892
 • Sample Question
  რა არის IP მისამართი?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Ky kuiz bazohet nga Programi Orientues për Përgatitjen e Pr...

Questions: 25  |  Attempts: 772
 • Sample Question
  Lexo tekstin e dhënë më poshtë, pastaj përgjigju pyetjeve që vijojnë.E drejta dokesore e maleve shqiptare, e njohun në përgjithësi me emnin Kanun, ka qenë trashigue brez pas brezi, tua zevendesue ligjin në trevat malore në votra qindrese vetëmbrojtëse në Shqipëri. Për mbledhjen e landës së Kanunit të Maleve, në trevën e Mirditës Gjeçovi ka punue kryesisht ku ishte famullitar në famullinë e Gomsiqes, gjatë periudhës 1907 - 1915. Përmbledhja e parë ose si mund ta quejmë edhe versioni i parë i Kanunit asht ajo e At Shtjefën Gjeçovit, e mbledhur gadi krejt në Mirditë dhe e publikueme pjesë pjesë tua fillue prej vjetit 1913 në revistën “Hylli i Dritës” dhe si botim i plotë, mbas vdekjes së autorit më 1933 nën titullin “Kanuni i Lekë Dukagjinit”. Kjo përmbledhje ka tërhequn vemendjen e studiuesve të vendeve të ndryshme, asht përkthye në shumë gjuhë, asht ribotue disa herë e vijon të ribotohet. Mbledhja e materialeve të Kanunit për Gjeçovin ka qenë nji punë mjaft e vështirë për shkak të këtyre rrethanave.- Gjeçovi ka le dhe asht rritun jashtë trevës ku zbatohej Kanuni.- Gjeçovi ishte formue si klerik, si françeskan e jo njohës i kultures shpirtnore.(Pal Doçi “Për Kanunin”, 2003) Me termin Kanun, kuptojmë:
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
Advertisement


Advertisement