Advertisement

Albanian Quizzes & Trivia


Kuiz shqip per te gjitha moshat pyetje nga jeta e perditshme

Questions: 19  |  Attempts: 74977
 • Sample Question
  SA ESHTE MASA RELATIVE MOLEKULARE E AMONIAKUT
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Quiz Description

Questions: 10  |  Attempts: 69719
 • Sample Question
  Ngritja dhe ulja e zërit quhet:
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Quiz Description

Questions: 10  |  Attempts: 50018
 • Sample Question
  Cila nga këto nuk bën pjesë në gjeografinë fizike?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 25  |  Attempts: 44133
 • Sample Question
  Biologjia është :
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Ky Kuiz eshte organizuar per te vleresuar veten 

Questions: 10  |  Attempts: 37060
 • Sample Question
  Vlera absolute e nje numri negativ |-4| eshte
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 10  |  Attempts: 33720
 • Sample Question
  Në histori  llogaritja e kohës bëhët  me  vite, dekada,shekuj, dhe mileniume. Sa kohë përfshihet brenda një mileniumi?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Fillo duke shkruajtur emrin

Questions: 6  |  Attempts: 32235
 • Sample Question
  Cila gjalles e natyres i eshte pershtatur me se miri mjedisit jetesor
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 40  |  Attempts: 28307
 • Sample Question
  Cili trup është në gjendje të lëngët?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 40  |  Attempts: 28307
 • Sample Question
  Cili trup është në gjendje të lëngët?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 40  |  Attempts: 28307
 • Sample Question
  Cili trup është në gjendje të lëngët?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Në këtë test nga historia e klasës së 10 janë të paraqitura gjithsej 10 pyetje. Për secilën pyetje të saktë merr 10 pikë. Gjithsej janë 100 pikë. Për arritjen në fund do të merrni një certifikatë për nivelin e njohurive.!!!

Questions: 10  |  Attempts: 25220
 • Sample Question
  1. Kur u mbajt Kongresi i Vjenës ?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 25  |  Attempts: 22545
 • Sample Question
  Sa është e madhe sipërfaqja e Kosovës?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Ne kete kuiz mund te perfitoni disa njohuri themelore rreth islamit.

Questions: 12  |  Attempts: 21659
 • Sample Question
  Si quhet sureja qe permban emrin e lumit te Xhennetit?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Ky kuiz permban pyetje matematikore per klase te para .Shkruani emrin dhe filloni kuizin

Questions: 6  |  Attempts: 21332
 • Sample Question
  Ne jemi 3 shok dhe na bashkangjitet dhe 2 shok te tjer ateher sa shok jemi bere
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio ButtonQuestions: 10  |  Attempts: 21006
 • Sample Question
  Cila nga këto materie është pjesë inorganike në qelizë ?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Kuiz shqip per te gjitha moshat pyetje nga jeta e perditshme

Questions: 20  |  Attempts: 20915
 • Sample Question
  CILI SHTET QUHET SHTETI I LIQENEVE
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio ButtonQuestions: 10  |  Attempts: 20184
 • Sample Question
  Dega e fizikes e cila studion levizjen mekanike te trupave, pa analizuar faktoret qe e shkaktojne levizjen, quhet :
  Radio Button
  Radio Button

Quiz Description

Questions: 10  |  Attempts: 19368
 • Sample Question
  Kush e shkroi vepren "Kanuni i Leke Dukagjinit" ?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

Pyetje me alternativa epni zgjidhjen e duhur...

Questions: 15  |  Attempts: 19319
 • Sample Question
  Si  shkruhet  si t hyes  nr.    0.009
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

.

Questions: 20  |  Attempts: 18352
 • Sample Question
  Sa lidhje Mund ti kete karboni ?
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button
  Radio Button

« Previous12345Next »Advertisement
Advertisement