Advertisement

Albanian Quizzes & Trivia


Sa dini ju si nxenes.

Questions: 6  |  Attempts: 8892
 • Sample Question
  Kush eshte kontineti me i madh?

Ky kuiz teston njohurite dhe logjiken tuaj

Questions: 11  |  Attempts: 8765
 • Sample Question
  Formule pergjithshme e alkeneve eshte....?

.

Questions: 20  |  Attempts: 8381
 • Sample Question
  Sa lidhje Mund ti kete karboni ?Questions: 10  |  Attempts: 7785
 • Sample Question
  Kariesi Esht Smundje                                      By Erblin Ahmeti                                                                                                           

Ky eshte Test Provues .  pak ndihm per maturantet e Vitit  2010 !!!...Shumica e Pytjeve te ketij testi jan marr nga facebook . By : Brunoos

Questions: 38  |  Attempts: 6884
 • Sample Question
  Sa Vlera e eshte x =? Nga përpjestimi: 2 / 5 = x: 15Questions: 10  |  Attempts: 6826
 • Sample Question
  Fjalia E Perber Perbehet NgaQuestions: 3  |  Attempts: 6033
 • Sample Question
  Naim Frashëri lindi më 25 maj 1846 në Frashër të Përmetit 

.

Questions: 8  |  Attempts: 5678
 • Sample Question
  Ikonat e treguara në figurë paraqesin:

Barazime shkronjore:

Questions: 10  |  Attempts: 5668
 • Sample Question
  3x + 4x -6x  = 17 x = ?

TESTI I PARË

Questions: 5  |  Attempts: 5630
 • Sample Question
  pjeset kryesore te qelizes jan

Mir se erdhetJu urojmë sukses

Questions: 7  |  Attempts: 5551
 • Sample Question
  Sa kushte  ika feja islame ?

Ky kuiz është krijuar nga Donika Sopi.

Questions: 50  |  Attempts: 5479
 • Sample Question
  Qka është Gjeografia?

.

Questions: 17  |  Attempts: 5192
 • Sample Question
  Fjala "i skalitur" do te thote ?

Ky eshte nje kuiz diturie

Questions: 5  |  Attempts: 5156
 • Sample Question
  Ku lindi Ismail Kadare?

Besi kuiz sportiv

Questions: 5  |  Attempts: 5007
 • Sample Question
  Per cilil ekip luan lorik cana >?

QUIZ NE SHQIP

Questions: 4  |  Attempts: 4860
 • Sample Question
  Mbreti i Rap(hip-hop)i muzikes konsiderohet:

Cfar personalitet ke?

Questions: 7  |  Attempts: 4650
 • Sample Question
  Cfar lloj rrobesh te pelqejne

Quiz Description

Questions: 10  |  Attempts: 4632
 • Sample Question
  Perzierjet ndahen ne :

NUMRAT ME SHENJE VEPRIMET ME TA

Questions: 10  |  Attempts: 4574
 • Sample Question
  Cila pergjigje eshte e sakt per numrat negativ :

Inteligjenca emotive perbehet nga shume aftesi shume te rendesishme qe lidhen me shendetin mendor dhe mireqenien psiko-sociale. Permes ketij testi mund te masni sasine tuaj emotive permes “dhuntive” tuaja emotive, duke reflektuar mbi kapacitetin e te venit te emocioneve ne sherbim te ekuilibrit psikologjik dhe te kapaciteteve racionale dhe relacionale (mardhënësore)

Questions: 5  |  Attempts: 3938
 • Sample Question
  Kur te ndodh te grindesh me dikë:
Advertisement


Advertisement