Advertisement

Albanian Quizzes & Trivia


Quiz Description

Questions: 10  |  Attempts: 3934
 • Sample Question
  Si quhen vijat qe paraqesin gjatesine gjeografike ?Questions: 10  |  Attempts: 3738
 • Sample Question
  Kur u shpall pavarsia e Kosovës?

Kush Do Të Bëhet Milioner .. ??

Questions: 5  |  Attempts: 3554
 • Sample Question
  Cili eshte Kryeqyteti i Frances ?

Ne kuizin e diturise do te mesoni per shume kthesa te jetes dhe qe ndodhin vazhdimisht ne shoqeri.kuizi i diturise permban gjithsej 10 pyetje nga te cilat jan ne lendet shoqerore. provoni kete kuiz dhe sfidoni vetveten tuaj. drini xhelili

Questions: 5  |  Attempts: 3552
 • Sample Question
  KUSH QUHET NDRYSHE EDHE SHTETI I LIQNEVE ? 

Eshte kuiz me pytje rreth matematikes edhe disa detyra edhe ekuacione

Questions: 5  |  Attempts: 3509
 • Sample Question
  Qka thot teorema e Pitagores?

Punoi: Genta Bajrami nxënëse e klasës 7 Ky kuiz përfshin pyetje nga lëndët: Gjuhë Shqipe Matematikë Biologji Fizikë Kimi Histori Muzikë Art...

Questions: 35  |  Attempts: 3514
 • Sample Question
  Cili është dokumenti i parë në gjuhën shqipe?

Kuizi është punuar nga www.unik-place.blogspot.com vetëm për vizitorët e kësaj faqeje. Kuizi nuk guxon të kopijohet e as pyetjet që përmban. Pyetjet u përkasin kryesisht klasës së 10. Çdo herë ne do të shtojmë kuize të reja andaj na vizitoni dhe shpërndajeni faqen sa më shumë.

Questions: 10  |  Attempts: 3454
 • Sample Question
  Kur dy gjykime janë të lidhura me disjuksion atëherë në cilin rast gjykimi është i pasaktë?

Kuizi i alban shkenca

Questions: 22  |  Attempts: 3414
 • Sample Question
  Nga rrjedh fjala kimiQuestions: 18  |  Attempts: 3339
 • Sample Question
  "Bageti e bujqesi" e shkroi ..

Zgjeroni njohurit e juaja me kete kuiz .

Questions: 44  |  Attempts: 3325
 • Sample Question
  Cili prej opsioneve është pjesë perberse e sistemit operativ?

KY KUIZZ EDHTE KUIZ ARGETUES DHE SHKOLLOR SFIDOJENI VETVETEN NE KETE KUIZ . DRINI XHELILI

Questions: 11  |  Attempts: 2842
 • Sample Question
  CILA ESHTE FORMULA E AMONIAKUT

Ky ësht kuiz me pyetje nga lënda e gjuhes shqipe e kl 7

Questions: 6  |  Attempts: 2828
 • Sample Question
  Qka quajm lakim ?

Test pergaditor ne lenden e biologjis per testin e matures

Questions: 19  |  Attempts: 2670
 • Sample Question
  Ne cilin grup te kategoris ushqyese bene pjese Ariu

Detyra matematikore nga Brilantin Hodaj

Questions: 6  |  Attempts: 2595
 • Sample Question
  Cili eshte formula per gjetjen e syprines se Cilindrit :

Ky kuiz është me pyetje te klasës se 6-të.Shkruani emrin tuaj dhe filloni kuizin

Questions: 7  |  Attempts: 2177
 • Sample Question
  Temometri mjekësor e ka shkallëzimin nga?

Vetem shenone emrin dhe klikoni Start Quiz

Questions: 14  |  Attempts: 2115
 • Sample Question
  Cili osht gjarpëri ma i madhë ?

I

Questions: 20  |  Attempts: 2108
 • Sample Question
  Startimi i programeve aplikative, p.sh.MS Word, në Windows XP bëhet:Questions: 14  |  Attempts: 1917
 • Sample Question
  Cili eshte maja me e larte ne Kosov?

URIME URIME URIME

Questions: 7  |  Attempts: 1854
 • Sample Question
  Kush e shkroi veperen ''Fjalet e qiriut''

Shkruani emrin dhe filloni kuizin

Questions: 8  |  Attempts: 1848
Advertisement


Advertisement