Quiz Of The Month : November

Approved & Edited by ProProfs Editorial Team
The editorial team at ProProfs Quizzes consists of a select group of subject experts, trivia writers, and quiz masters who have authored over 10,000 quizzes taken by more than 100 million users. This team includes our in-house seasoned quiz moderators and subject matter experts. Our editorial experts, spread across the world, are rigorously trained using our comprehensive guidelines to ensure that you receive the highest quality quizzes.
Learn about Our Editorial Process
| By ParkLaneJewelry1
P
ParkLaneJewelry1
Community Contributor
Quizzes Created: 9 | Total Attempts: 9,115
Questions: 10 | Attempts: 1,902

SettingsSettingsSettings
November Quizzes & Trivia

November Quiz of the Month


Questions and Answers
  • 1. 

    1.  An additional way to get bookings after your show is to:

    • A.

      A) Pass out brochures to the neighbors who did not come

    • B.

      B) Offer to bring the refreshments to their party if they book

    • C.

      C) Send a Thank you Note to the Hostess with the amount of jewelry they are receiving

    Correct Answer
    C. C) Send a Thank you Note to the Hostess with the amount of jewelry they are receiving
    Explanation
    Correct Answer: (c) Send a Thank you note.
    By sending the Hostess a note of appreciation with the retail amount of jewelry they are actually receiving, the Hostess will tell others and they will want to book!

    Rate this question:

  • 2. 

    2. What do Payday, Good & Plenty and, Smarties  have in common?

    • A.

      A) They’re simply names of candy that satisfy a different sweet tooth

    • B.

      B) They’re candy names that correspond to the many benefits of Park Lane

    • C.

      C) They’re all in my hidden stash

    Correct Answer
    B. B) They’re candy names that correspond to the many benefits of Park Lane
    Explanation
    Correct Answer: (b) They’re candy names that correspond to the many benefits of Park Lane!
    Visit the Party Center within the Field Interface for this and other fun booking or recruiting games ideas.

    Rate this question:

  • 3. 

    3. In regards to jewelry, what does the term “layering” refer to?

    • A.

      A) Wearing as many necklaces as possible without being arrested by the fashion police

    • B.

      B) Tastefully wearing necklace combinations that achieve a different look from day to day or day to evening

    • C.

      C) I have no idea

    Correct Answer
    B. B) Tastefully wearing necklace combinations that achieve a different look from day to day or day to evening
    Explanation
    Correct Answer: (b) Tastefully wearing necklace combinations that achieve a different look from day to day or day to evening. Layering jewelry on your models will show versatility when they purchase coordinating pieces. Visit the Training Center within the Field Interface to view layering ideas.

    Rate this question:

  • 4. 

      4. How is Park Lane’s new Park Lane for E! Live from the Red Carpet Collection purchased?

    • A.

      A) A hostess may choose E! Collection jewelry as free hostess credit, ½ price items and/or on her booking claim forms.

    • B.

      B) A customer may choose E! Collection jewelry at regular price, as $12 bonus items or as a free bonus item (when applicable)

    • C.

      C) All of the above

    Correct Answer
    C. C) All of the above
    Explanation
    Correct Answer: (c) All of the above. Yes, it’s true! The E! jewelry collection is regular, in-line jewelry.

    Rate this question:

  • 5. 

    5. What do you say when a stranger approaches you and compliments you on your jewelry?

    • A.

      A) I say, “Thank you! I sell jewelry. Here’s a catalog and my business card. Call me!”

    • B.

      B) I was taught to never speak to strangers

    • C.

      C) I say, “Thank you! I can tell that you’re into fashion too. I rep a jewelry line out of Chicago and I’d love to get your opinion on our new line! Let’s exchange phone numbers.

    Correct Answer
    C. C) I say, “Thank you! I can tell that you’re into fashion too. I rep a jewelry line out of Chicago and I’d love to get your opinion on our new line! Let’s exchange phone numbers.
    Explanation
    Correct Answer: (c) ALWAYS exchange phone numbers with prospective customer, hostess or recruit and follow up!

    Rate this question:

  • 6. 

    6. When entering a show on line, why should I take the time to enter all of my customer’s addresses on their order blank when it’s so much easier to simply copy the shipping address?

    • A.

      A) Entering your customer’s correct address on their order will automatically add their name and contact information into your address book for your future marketing.

    • B.

      B) If your customer’s order contains a backordered item, the item will be automatically shipped to the address you entered on their individual order blank when the item is back in stock.

    • C.

      C) All of the above

    Correct Answer
    C. C) All of the above
    Explanation
    Correct Answer: (c) All of the above. Your address book is automatically updated when you enter your customer & hostess information on a show. This makes it easy for you to market new Park Lane specials to your entire database!

    Rate this question:

  • 7. 

      7)   Which of the following are most likely to place an order after the show? 

    • A.

      A) Those who were planning to attend the show but did not make it

    • B.

      B) Two ladies from work she forgot to invite.

    • C.

      C) The young mom down the street who did not attend the party because she is saving for a family vacation

    Correct Answer
    A. A) Those who were planning to attend the show but did not make it
    Explanation
    Correct Answer: a) Those who were planning to attend the show but did not make it!
    Sometimes, even when people want to attend, last minute things come up. Let the Hostess know that, even though they did not attend, they may still WANT to place an order. Encourage the Hostess to call them, let them know they were missed, and ask if they wanted to take advantage of the Customer sale or book a show of their own.

    Rate this question:

  • 8. 

    8. Many hostesses want to become Fashion Directors!  What is the best way to handle this request?

    • A.

      A. Tell the hostess you will discuss this with her after her show.

    • B.

      B. Tell the hostess that if it is a small show, then you will give it to her.

    • C.

      C. It is beneficial to cultivate the hostess’ interest in Park Lane from the time you meet her

    • D.

      D. Tell the hostess that you want her to come to the next opportunity meeting to find out about Park Lane.

    Correct Answer
    C. C. It is beneficial to cultivate the hostess’ interest in Park Lane from the time you meet her
    Explanation
    Correct Answer: (c) It is beneficial to cultivate the hostess’ interest in Park Lane from the time you meet her. Success in Park Lane comes from show profits and sharing the business with others. These can be two separate income streams. By sharing the business with an interested hostess, you may be beginning your own team; of two that grows to three and more.

    Rate this question:

  • 9. 

    9.  In order to build attendance at a show, it is best to do the following:

    • A.

      A. Make sure the hostess provides a scrumptious meal

    • B.

      B. Tell the guests that they don’t have to buy anything, just come to the show!

    • C.

      C. Encourage every guest who is attending the show, to bring a friend

    • D.

      D. Find out when most of the guests are finished with work, and plan the show at that time.

    Correct Answer
    C. C. Encourage every guest who is attending the show, to bring a friend
    Explanation
    Correct Answer: Encourage every guest who is attending the show, to bring a friend. It is a natural thing to want to take a friend with you to an event. The Director should encourage the hostess to suggest that her guests should bring a friend, neighbor or relative. Suggest that your hostess ASKS, “Who are you bringing with you to my show?” By asking this question, you are encouraging a specific answer and there is a strong suggestion that the guest invite someone to go to the show with them.

    Rate this question:

  • 10. 

    10.  What is the correct way to renew your myparklane.com Gold or Platinum Membership:

    • A.

      A. It automatically renews itself!

    • B.

      B. Call home office to renew over the phone.

    • C.

      C. Send an email to [email protected] and request to renew your membership.

    • D.

      D. Once your account has expired, the renewal form will automatically pop up when you click into your order entry screen.

    Correct Answer
    D. D. Once your account has expired, the renewal form will automatically pop up when you click into your order entry screen.
    Explanation
    Correct Answer: d. Once your account has expired, the renewal form will automatically pop up when you click into your order entry screen. Directors will receive an email about a week before their account expires. They will be informed that their account will expire at 11:59 pm central on their expiration date. Directors are unable to renew their account before the expiration date. All renewals must be done online through the registration renewal form.

    Rate this question:

Back to Top Back to top
Advertisement
×

Wait!
Here's an interesting quiz for you.

We have other quizzes matching your interest.