Bhs Jawa Kelas 4 Semester2

8 Questions | Total Attempts: 722

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Bhs Jawa Kelas 4 Semester2

.


Questions and Answers
  • 1. 
    Adhiku yen mangan sedin ping telu. Tembung mangan iku asale saka tembung lingga  ...
    • A. 

      Managan

    • B. 

      Pangan

    • C. 

      Pakan

    • D. 

      Mangani

  • 2. 
    Which one do you like?
    • A. 

      Option 1

    • B. 

      Option 2

    • C. 

      Option 3

    • D. 

      Option 4

  • 3. 
    Blimbingku sing kowenehi mau durung .... tutugane ukara ing nduwur sing mathuk yaiku...
    • A. 

      Dakpangan

    • B. 

      Kopangan

    • C. 

      Dipangan

    • D. 

      Mangan

  • 4. 
    Dungo muga muga kowe tansah sehat wal afiat. Tembung dungo yen oleh wuwuhan. Mathuke muni...
    • A. 

      Ndonga

    • B. 

      Dakdongaake

    • C. 

      Kodongaake

    • D. 

      Dinonga

  • 5. 
    Vitamin C sing emot ing blimbing iju gedhe banget.tembung emot mathuk e oleh wuwuhan wujud ....
    • A. 

      Ater-ater ka-

    • B. 

      Ater ater ko-

    • C. 

      Seselan

    • D. 

      Penambang

  • 6. 
    Which one do you like?
    • A. 

      Option 1

    • B. 

      Option 2

    • C. 

      Option 3

    • D. 

      Option 4

  • 7. 
    Berase ginawakake menyang daleme mbah putri. Tembung ginawakake ing ukara iku asale saka tembung lingga ...
    • A. 

      Gawa

    • B. 

      Gawakake

    • C. 

      Nggawa

    • D. 

      Ginawa

  • 8. 
    Which one do you like?
    • A. 

      Option 1

    • B. 

      Option 2

    • C. 

      Option 3

    • D. 

      Option 4

Back to Top Back to top