Regelprøven For Begyndere - April.

Please wait...
Question 1 / 45
0 %
0/100
Score 0/100
1. (#8) Din bold ligger på green ca. 1/2 meter fra hullet. Din medspiller påstår, at flagstangen skal stå i hullet, når du putter. Du mener dog, at man gerne må fjerne den fra hullet inden slaget. Hvem af jer har ret?
Submit
Please wait...
About This Quiz
Regelprven For Begyndere - April. - Quiz

2.
You may optionally provide this to label your report, leaderboard, or certificate.
2. (#40) Er teestedet det eneste sted på banen, hvor man må tee'e bolden op?
Submit
3. (#2) Du markerer og løfter din bold på green. Må du rense den?
Submit
4. (#19) Hvad er det maksimale antal køller, man må medbringe?
Submit
5. (#3) Du slår fra teestedet på et par 3-hul. Bolden ender flot på green. Du går op til bolden, og da du befinder dig ca. en meter fra den (inden du når op til den), begynder den at rulle… og den ruller og ruller… og ender uden for green! Du ved ikke, hvad der præcist forårsagede, at den flyttede sig – måske var det vinden, måske var det greenens hældning og måske dit tramperi. Hvad nu?
Submit
6. (#14) Din bold ligger på green. Inden dit putt påtænker du lige at ville reparere to boldnedslagsmærker i din spillelinje på green. Må du det?
Submit
7. (#7) Fra hvilken højde skal man droppe?
Submit
8. (#39) Du kommer uforvarende til at sparke til din bold i roughen under søgning efter den. Bolden skal genplaceres. Men pådrog du dig nogen straf?
Submit
9. (#43) Din bold ligger i noget midlertidigt vand i semi-roughen. Må du tage lempelse uden straf fra vandet?
Submit
10. (#10) Du putter fra green med flagstangen stående i hullet. Bolden ender op og ned ad flagstangen (som står lidt skævt pga. blæsevejr). Det meste af bolden er over overfladen, men vel ca. 1/5 af den er under overfladen. Er bolden i hul?
Submit
11. (#41) Du slår fra teestedet, men pga. din ivrighed og nervøsitet rammer du slet ikke bolden, selvom det var din intention (et "luftslag"). Tæller det som et slag?
Submit
12. (#13) Du markerer og løfter din bold på green. Du påtænker lige at ville bytte bolden ud med en anden bold, og så putte med den anden (der er ikke noget i vejen med bolden – du vil blot gerne putte med den anden bold, da den er din yndlings-putte-bold!). Er det OK?
Submit
13. (#21) Hvor lang er "en køllelængde" helt præcist?
Submit
14. (#5) Din bold ligger i noget rough, og i slaget rammer du uforvarende bolden to gange (et "dobbeltslag"). Hvad nu?
Submit
15. (#17) Din bold ligger på green, 10 meter fra hullet. Din medspillers bold ligger i en bunker fem meter fra hullet. I er begge klar til at slå. Hvem af jer skal slå først?
Submit
16. (#28) Du slår skævt fra teestedet, og bolden flyver i retning af noget rough. Du spiller ikke en provisorisk. Du gider ikke søge, så du går bare direkte op til fairway og dropper en bold med to strafslag i overensstemmelse med den lokalregel, der er gældende. Er det OK?
Submit
17. (#36) Din bold ligger i et strafområde. Må du gerne inden slaget fjerne nogle løse blade fra strafområdet, der generer dig?
Submit
18. (#20) Dit 7-jern bliver bøjet, da du slår til din bold lige op ad et træ. Må du gerne bruge dette 7-jern under resten af runden?
Submit
19. (#22) Må man fjerne løse naturgenstande fra bunkere hhv. fra strafområder, når bolden ligger deri?
Submit
20. (#23) Må du bruge et jern til at markere din bold med på green, inden du løfter den?
Submit
21. (#4) Din bold ligger skidt i en bunker. Må du bruge uspillelig-bold-reglen og droppe ud af bunkeren på "flaglinjen"?
Submit
22. (#38) Du slår din bold i retning af noget buskads – og spiller derfor en provisorisk. Efter 10 sekunders søgning efter den første bold siger du følgende: "Jeg erklærer den for mistet", og går så hen for at spille den provisoriske, der ligger på fairway. 20 sekunder efter erklæringen – og inden du får slået til den provisoriske – finder dine medspillere din bold i roughen! Hvilken af de to bolde skal du nu spille med?
Submit
23. (#30) Din bold ligger på green. Du foretager et prøvesving lidt for tæt på bolden, hvormed du uforvarende rammer og flytter den. Hvad nu?
Submit
24. (#24) Må man markere bolden på green ved at placere boldmarkeringsmærket/jernet foran bolden?
Submit
25. (#34) Din bold ligger i et rødt strafområde. Du vil gerne tage lempelse med ét strafslag. Hvor mange muligheder for lempelse har du (klubben har ikke nogen lokalregel om det)?
Submit
26. (#32) Din bold ligger på fairway, men du kan ikke slå op mod green, da gruppen foran stadig står der. Du lægger derfor en anden bold ned og øve-putter lidt (for at fordrive ventetiden). Må du det?
Submit
27. (#9) Du fjerner flagstangen fra hullet, inden et putt på syv meter. Du lægger den et godt stykke (ca. fem meter) bag hullet. Du kommer dog til at putte alt for langt og rammer uforvarende flagstangen. Får du nogen straf?
Submit
28. (#11) Din bold ligger op og ned ad en rød pæl (strafområde). Du vil gerne spille bolden, som den ligger, men pælen generer dit sving. Må du gerne fjerne pælen inden slaget?
Submit
29. (#25) Du slår fra teestedet, og bolden flyver i retning af out of bounds. Du spiller en provisorisk bold, som ender skidt i noget rough. Du går frem og konstaterer med det samme, at den første bold er out of bounds, ligesom du efter 10 sekunders søgning finder den provisoriske bold i roughen. Du gider ikke spille den provisoriske (da den ligger meget skidt), så du vil i stedet gerne droppe ind på fairway i overensstemmelse med din klubs lokalregel derom. Må du det?
Submit
30. (#42) Du slår ud fra et teested (slagspil), men opdager så til din forfærdelse, at du er kommet til at slå ud fra teestedet på hul 17 – du skulle have spillet hul 14. Hvad nu?
Submit
31. (#33) Du fik en 5'er på hul 8, mens din medspiller fik en 6'er. Din medspiller (der har et noget højere handicap end dig) fik dog tre Stableford-point, mens du kun fik to. Hvem af jer skal slå først på hul 9?
Submit
32. (#26) Du slår fra teestedet, og bolden flyver i retning af et strafområde. Må du nu spille en provisorisk bold (din klub har ingen lokalregel omkring provisoriske bolde)?
Submit
33. (#29) Din medspiller skal til at slå fra teestedet på et par 3-hul. Hun har taget et 7-jern til de 125 meter. Inden hun slår, fortæller du hende, at det nok er smartere at tage et 6-jern, da det går mere op ad bakke, end man tror. Hun takker dig mange gange. Får du nogen straf for denne hjælp?
Submit
34. (#6) Din bold ligger i en bunker. Må du foretage et prøvesving i bunkeren, hvor du rammer sandet med jernet?
Submit
35. (#35) Din bold ligger i et strafområde. Må du gå frem efter uspillelig-bold-reglen med ét strafslag?
Submit
36. (#45) Din bold ligger i en bunker. Du grounder dit jern lige bag bolden (og rører derved sandet), inden du slår. Må du det?
Submit
37. (#16) Du spiller hul 14, og din bold ender på en dobbeltgreen, som deles af hul 14 og hul 3. Din bold ligger på den del af dobbeltgreenen, som hører til hul 3. Må du spille bolden, som den ligger?
Submit
38. (#27) Du vil gerne spille en provisorisk bold og siger derfor følgende til din medspiller: "Jeg spiller lige en ekstra bold for en sikkerheds skyld". Er det så en provisorisk bold?
Submit
39. (#12) Din bold ligger (in bounds) på en grusbelagt sti. Må du tage lempelse uden straf?
Submit
40. (#37) Du slår fra teestedet og ud mod noget rough. Du spiller ikke en provisorisk. Du går frem og søger, og finder bolden i roughen (in bounds) efter 30 sekunders søgetid. Du beslutter dig for at droppe ind på fairway, da din klub har en lokalregel derom. Må du det?
Submit
41. (#1) Du får en sucker (bold fæstnet i eget nedslagsmærke) i roughen (ikke i et strafområde). Må du tage lempelse uden straf?
Submit
42. (#44) Din bold ligger virkeligt skidt i en bunker. Du tænker at gå frem efter uspillelig-bold-reglen. Hvor mange muligheder har du så?
Submit
43. (#31) Din bold ligger på fairway. Du foretager et prøvesving lidt for tæt på bolden, hvormed du uforvarende rammer og flytter den. Hvad nu?
Submit
44. (#15) Din bold ligger på green 10 meter fra hullet, mens din medspillers bold ligger på green fem meter fra hullet. Du putter, men det bliver noget skævt, så du kommer uforvarende til at ramme den anden spillers bold! Får du nogen straf?
Submit
45. (#18) Du spiller hul 17, men din bold ender på forgreen (forklædet) til hul 2's green. Din stance til slaget skal være på hul 2's green. Må du spille bolden, som den ligger?
Submit
×
Saved
Thank you for your feedback!
45.
Your input helps us improve, and you’ll get your detailed results next.
View My Results
Cancel
  • All
    All (45)
  • Unanswered
    Unanswered ()
  • Answered
    Answered ()
(#8) Din bold ligger på green ca. 1/2 meter fra hullet. Din...
(#40) Er teestedet det eneste sted på banen, hvor man...
(#2) Du markerer og løfter din bold på green. Må du...
(#19) Hvad er det maksimale antal køller, man må...
(#3) Du slår fra teestedet på et par 3-hul. Bolden...
(#14) Din bold ligger på green. Inden dit putt...
(#7) Fra hvilken højde skal man droppe?
(#39) Du kommer uforvarende til at sparke til din bold i roughen...
(#43) Din bold ligger i noget midlertidigt vand i semi-roughen....
(#10) Du putter fra green med flagstangen stående i hullet....
(#41) Du slår fra teestedet, men pga. din ivrighed og...
(#13) Du markerer og løfter din bold på green. Du...
(#21) Hvor lang er "en køllelængde" helt...
(#5) Din bold ligger i noget rough, og i slaget rammer du uforvarende...
(#17) Din bold ligger på green, 10 meter fra hullet....
(#28) Du slår skævt fra teestedet, og bolden flyver i...
(#36) Din bold ligger i et strafområde. Må du gerne...
(#20) Dit 7-jern bliver bøjet, da du slår til din...
(#22) Må man fjerne løse naturgenstande fra bunkere...
(#23) Må du bruge et jern til at markere din bold...
(#4) Din bold ligger skidt i en bunker. Må du bruge...
(#38) Du slår din bold i retning af noget buskads – og...
(#30) Din bold ligger på green. Du foretager et prøvesving...
(#24) Må man markere bolden på green ved at placere...
(#34) Din bold ligger i et rødt strafområde. Du vil...
(#32) Din bold ligger på fairway, men du kan ikke slå...
(#9) Du fjerner flagstangen fra hullet, inden et putt på syv...
(#11) Din bold ligger op og ned ad en rød pæl...
(#25) Du slår fra teestedet, og bolden flyver i retning af...
(#42) Du slår ud fra et teested (slagspil), men opdager...
(#33) Du fik en 5'er på hul 8, mens din medspiller...
(#26) Du slår fra teestedet, og bolden flyver i retning af...
(#29) Din medspiller skal til at slå fra teestedet på...
(#6) Din bold ligger i en bunker. Må du foretage et...
(#35) Din bold ligger i et strafområde. Må du gå...
(#45) Din bold ligger i en bunker. Du grounder dit jern lige bag...
(#16) Du spiller hul 14, og din bold ender på en...
(#27) Du vil gerne spille en provisorisk bold og siger derfor...
(#12) Din bold ligger (in bounds) på en grusbelagt sti....
(#37) Du slår fra teestedet og ud mod noget rough. Du...
(#1) Du får en sucker (bold fæstnet i eget...
(#44) Din bold ligger virkeligt skidt i en bunker. Du...
(#31) Din bold ligger på fairway. Du foretager et...
(#15) Din bold ligger på green 10 meter fra hullet,...
(#18) Du spiller hul 17, men din bold ender på forgreen...
Alert!

Advertisement