Grammar 2: Unit 2: On Vacation

25 Questions | Total Attempts: 125

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Grammar 2: Unit 2: On Vacation

Welcome to the Online Test for Grammar 2, Unit 2: On Vacation The test takes 15 minutes. You must complete the test once you start. You can try only one time. You will receive your grade automatically by email. Good luck!


Questions and Answers
  • 1. 
    Please answer True or False. We can change "going to" to "gonna"
    • A. 

      True

    • B. 

      False

  • 2. 
    Fill in the blank with the best word.I __________ go to the party tomorrow night. 
    • A. 

      Not

    • B. 

      Didn't

    • C. 

      Won't

    • D. 

      Going to

    • E. 

      Were

  • 3. 
    Fill in the blank with the correct wordWe _________ buy a new car tomorrow. 
    • A. 

      Isn't

    • B. 

      Won't

    • C. 

      Going to

  • 4. 
    Fill in the blank with the best answer.The beach ______ really beautiful in the summer
    • A. 

      Is

    • B. 

      Are

  • 5. 
    Fill in the blank with the best answer.I am going to visit Brazil __________ week. 
    • A. 

      Next

    • B. 

      In

    • C. 

      On

    • D. 

      At

  • 6. 
    Fill in the Blanks with the best wordHe _______ going to the movie theatre tonight.
    • A. 

      Isn't

    • B. 

      Aren't

    • C. 

      Won't

    • D. 

      Weren't

    • E. 

      Any

  • 7. 
    Fill in the blank with the best word. They ________ going to Japan next year
    • A. 

      Weren't

    • B. 

      Aren't

    • C. 

      Isn't

    • D. 

      Is

  • 8. 
    Fill in the blank with the best answer.I _______ going to go to Mexico next week
    • A. 

      Is

    • B. 

      Am

    • C. 

      Are

    • D. 

      Be

  • 9. 
    Fill in the blank with the best answer.I'm ______________ go out tonight
    • A. 

      Have to

    • B. 

      Going to

    • C. 

      Going

    • D. 

      Will

  • 10. 
    Answer true or false to the following statement."Going to" is used when we are speaking about clear plans/intentions.
    • A. 

      True

    • B. 

      False

  • 11. 
    Fill in the blank with the best answer.James is going to travel to Japan ______________
    • A. 

      Yesterday

    • B. 

      Weekend

    • C. 

      Last February

    • D. 

      Next year

  • 12. 
    Fill in the blank with the correct wordA: I am going to bring my jacket. B: Don't worry! Mexico _____ be cold!!!
    • A. 

      Didn't

    • B. 

      Isn't

    • C. 

      Won't

    • D. 

      Going to

  • 13. 
    Fill in the blank with the best answer.Tokyo _____ a modern city. 
    • A. 

      Is

    • B. 

      Was

    • C. 

      Are

    • D. 

      Were

  • 14. 
    Fill in the Blank with the best word. What time are you ______________ meet at the restaurant? 
    • A. 

      Going to

    • B. 

      Will

  • 15. 
    Fill in the blank with the best answer.He is going to call you _______ three hours
    • A. 

      Next

    • B. 

      In

    • C. 

      On

    • D. 

      At

  • 16. 
    Fill in the blank with the best answer.I'm going to meet my boyfriend _______ Sunday
    • A. 

      On next

    • B. 

      In

    • C. 

      On

    • D. 

      At

  • 17. 
    Fill in the blank with the best answer.I am going to visit my parents ________ weekend.
    • A. 

      Following

    • B. 

      Next

    • C. 

      On

    • D. 

      Tomorrow

  • 18. 
    Fill in the blank with the best answer.The movie is going to start _____ 9pm
    • A. 

      Next

    • B. 

      In

    • C. 

      On

    • D. 

      At

  • 19. 
    Fill in the blank with the best answer.I'm going to go to bed _______ 11pm
    • A. 

      Next

    • B. 

      In

    • C. 

      On

    • D. 

      At

  • 20. 
    Fill in the blank with the best answer.My girlfriend is going to Europe ________ two months.
    • A. 

      Next

    • B. 

      In

    • C. 

      On

    • D. 

      At

  • 21. 
    Fill in the blank with the best answer.________ month, I want to take the Business Diploma class at Connect
    • A. 

      Next

    • B. 

      In

    • C. 

      On

    • D. 

      At

  • 22. 
    Fill in the blank with the best answer.The train will arrive ______ 5 minutes. 
    • A. 

      Next

    • B. 

      In

    • C. 

      On

    • D. 

      At

  • 23. 
    Fill in the blank with the best answer.Are you going to _________ tonight?
    • A. 

      Studied

    • B. 

      Studies

    • C. 

      Will study

    • D. 

      Study

  • 24. 
    Fill in the Blank with the best word. When _______ you visit me in Korea?
    • A. 

      Going to

    • B. 

      Will

  • 25. 
    Fill in the Blank with the best word. When are you ___________ New York?
    • A. 

      Going to

    • B. 

      Will

Back to Top Back to top