Кастинг за админ

17 | Total Attempts: 169

SettingsSettingsSettings
Please wait...

Најмногу влијание на овој кастинг ке има и вашата активност на страната.Исто така и колку добро ја познавате серијата.Се што ви е потребно е подолу да напишете основни информации за вас,колку години иматеискуство со страни,кои програми најчесто ги користите за изработување на слики.Дали сте уредни и слично.Овој кастинг ке треае подолго време што значи дека сите ке имате шанси да го решите овој кастинг.Најпрвин напишете го вашето вистинско име и презиме.Не заборавајте и вашите години..Со среќа.Бидете поздравени.


Questions and Answers
 • 1. 
  Напиши информации за тебе.
 • 2. 
  Што би објавувал/а на нашата страна доколку си админ?
 • 3. 
  Дали редовно гледаш Сирени или ќе гледаш?
 • 4. 
  Кои активности би ги додал/а на нашата страна доколку си админ?
 • 5. 
  Дали ги знаеш имињата на актерите од СИРЕНИ?
 • 6. 
  Дали ја имаш изгледно цела серија или пак ја гледаш на СИТЕЛ?
 • 7. 
  Зошто сакаш админ?
 • 8. 
  Дали би ги почитувала правилата за админ доколку ти си следниот избран админ? 
 • 9. 
  Ги имаш ли изгледано првите 5 епзиоди од Сирени и дали ке продолжиш да гледаш?
 • 10. 
  Откако ке допрат вода,после колку секунди тие се претвараат во сирени?
 • 11. 
  Како се вика сестрата на Клео?
  • A. 

   Ким

  • B. 

   Мара

 • 12. 
  Која е  моќта на Ема?
 • 13. 
  Братот на Ема се вика: 
  • A. 

   Елиот

  • B. 

   Џони

  • C. 

   Луиз

  • D. 

   Зејн

 • 14. 
  Моќта на Клео е да замрзнува.
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 15. 
  Која е моќта на Рики,Клео и Ема?
 • 16. 
  Доколку не сте следниот избран админ,дали би продолжиле да се трудите?
 • 17. 
  Доколку имаш да надополниш нешто за страната.