A Jeni Budalla?

9 Pyetjet | Total Attempts: 181

SettingsSettingsSettings
Please wait...
A Jeni Budalla?

mendoni qe jeni budalla ose sjeni? ejani ne kete quiz dhe do ta mesoni!


Questions and Answers
 • 1. 
  A eshte quajtur skenderbehu gjergj kastriot skenderbe
  • A. 

   Po

  • B. 

   Jo

 • 2. 
  A eshte drini lum i shqiprise?
  • A. 

   Po

  • B. 

   Jo

  • C. 

   Se di

 • 3. 
  Kush e fitovi big brother 4?
 • 4. 
  Niews ne shqip do te thot:
  • A. 

   Te dhunshme

  • B. 

   Te reja

  • C. 

   Te bukura

  • D. 

   Asnje nga keto

 • 5. 
  Mundeni te na jepni kodin qe shkruani me rralle?
  • A. 

   Po

  • B. 

   Jo

 • 6. 
  Ne milionerin shqip deri sa euro fiton?
 • 7. 
  A ju pelqeu ku quiz?
  • A. 

   Po

  • B. 

   Jo

 • 8. 
  Nese pergjigjeni ne kete pyetje kompjuteri juaj merr virus
  • A. 

   Do dal nga faqja

  • B. 

   Nuk e besoj

  • C. 

   Eshte e vertet

 • 9. 
  A e doni shqiperine?
  • A. 

   E dua shumeeeeeeeeeeeeeeee

  • B. 

   Jo

  • C. 

   Se dua ic