Test. Tik 3-mujori I Dyte .Klasa E 5.

15 Questions | Total Attempts: 425

SettingsSettingsSettings
Test. Tik 3-mujori I Dyte .Klasa E 5. - Quiz

Emer Mbiemer.


Questions and Answers
 • 1. 
  Komanda Table tool  emertohet:
  • A. 

   Shto rresht.

  • B. 

   Vizato tabele.

  • C. 

   Mjete per tabelen.

  • D. 

   Ruaje si faqe web-i

 • 2. 
  Dritarja dialoguese Find and Replce mundeson:
  • A. 

   Gjej dhe zevendeso.

  • B. 

   Numri i gabimeve.

  • C. 

   Kerkim i perparuar.

  • D. 

   Shko te .

 • 3. 
  Komanda Advanced find eshte:
  • A. 

   Shko te 

  • B. 

   Kerkim i perparuar

  • C. 

   Gjej dhe zevendeso

  • D. 

   Edito

 • 4. 
  Cili prej opsioneve te meposhtme nuk perfaqeson nje te dhene 
  • A. 

   Teksti

  • B. 

   Numrat

  • C. 

   Paint 

  • D. 

   Audio

 • 5. 
  Cili nga shembujt e meposhtme eshte pjese software (program)
  • A. 

   Microsoft Word

  • B. 

   Tastiera

  • C. 

   Miu

  • D. 

   Printeri

 • 6. 
  Programi Logo eshte:
  • A. 

   Program vizatimi

  • B. 

   Gjuhe programimi

  • C. 

   Program shkrimi

  • D. 

   Program paraqitjeje

 • 7. 
  Cilat nga menute e meposhtme gjenden edhe ne programet e tjera te Microsoft Windows
  • A. 

   Set

  • B. 

   File

  • C. 

   Zoom

  • D. 

   Bitmap

 • 8. 
  Shkrimi i nje procedure ne programin Logo fillon dhe mbaron me fjalet angleze:
  • A. 

   Before dhe End

  • B. 

   To dhe And

  • C. 

   Start dhe End

  • D. 

   Begin dhe End

 • 9. 
  Cili nga butonat nuk eshte pjese e dritares Commander?
  • A. 

   Trace

  • B. 

   Execute

  • C. 

   Enter

  • D. 

   Edal

 • 10. 
  Perdorimi i vidiokamerave dhe mikrofoneve ben te mundur bashkebisedimin e njerezve permes internetit.
  • A. 

   True

  • B. 

   False

 • 11. 
  Per te pasur nje adrese elektronike nuk eshte i nevojshem interneti.
  • A. 

   True

  • B. 

   False

 • 12. 
  Motorret e kerkimit jane programe qe ndihmojne ne gjetjen e informacionit.
  • A. 

   True

  • B. 

   False

 • 13. 
  Nga kerkimi ne motore te ndryshem rezultatet jane te njejta.
  • A. 

   True

  • B. 

   False

 • 14. 
  Fjalet kyce nuk sherbejne per kerkim pa adresen e faqes.
  • A. 

   True

  • B. 

   False

Back to Top Back to top