A E Dini Se Sa E Keni EQ

6 Questions | Attempts: 294

A E Dini Se Sa E Keni EQ - Quiz

A e keni pyetur ndonjehere veten se sa e keni EQ.Plotesojeni kete test edhe shikojeni...


You May Get

Select Personality

Zgjuarsine emocjonale e keni te larte. Jeni nje person i durueshem edhe gjithmone mendoni se si ti beni te tjeret te lumtur. Per kete arsye keni shume njerez rreth vetvetes. Jeni person romantik edhe ne boten tuaj cdo gje eshte e qarte. Frika juaj me e madhe eshte zhgenjimi qe do keni nga personat qe ju besoni me shume.

EQ e keni 150 edhe siper

Zgjuarsine emocjonale e keni shume te larte. Dini shume mire si ta vendosni pozicjonin tuaj ne ate te personit perballe. NJerezit ju besojne juve edhe gjithashtu kerkojne te jene prane jush. Frika me e madhe juaja eshte te zhgenjeni njerezit e besuar. Keni nje bote utopike dhe vizjon te zgjeruar por nuk harroni te jeni realiste edhe me kembe ne toke.
& many more results.
Start this quiz to find your result.
Questions and Answers
 • 1. 
  Ju terheqin njerezit e.....
  • A. 

   Te ndershem

  • B. 

   Te qete

  • C. 

   Qe behen shoke te ngushte

  • D. 

   Te dashur

  • E. 

   Aktiv

  • F. 

   Te zgjuar

 • 2. 
  Kur doni te shlodheni nga mendja cfare beni
  • A. 

   Lexoni liber

  • B. 

   Flini gjume

  • C. 

   Aktivitete argetuese

  • D. 

   Kafe me shoqerine

  • E. 

   Shihni televizor

 • 3. 
  Per tu clodhur cfare beni....
  • A. 

   Dilni per kafe me shoqerine

  • B. 

   Lexoni libra

  • C. 

   Shikoni tv

  • D. 

   Merreni me aktivitete

  • E. 

   Flini

 • 4. 
  Ne qofte se do hapni nje biznes, ke do pyesni ne fillim
  • A. 

   Familjen

  • B. 

   Shoqerine

  • C. 

   Nje biznesmen te te njejtit sektor

  • D. 

   Nje profesor i ketij sektori

  • E. 

   Asnje

 • 5. 
  Per ju cila eshte me e rendesishme
  • A. 

   Komunikimi

  • B. 

   Vizjonin

  • C. 

   Informacjonin

  • D. 

   Te paren dhe te dyten

  • E. 

   Te treja

 • 6. 
  Ne qofte se do kishit probleme ne punen tuaj cfare zgjedhje do benit...
  • A. 

   Do punoni me shume deri sa ta zgjidhni

  • B. 

   Do ta lenit punen pergjysme

  • C. 

   Do merrni ndihme nga dikush per ta zgjidhur problemin

  • D. 

   Do hiqnit dore perfundimisht

  • E. 

   Do prisni ta zgjidhin te tjeret

Back to Top Back to top
×

Wait!
Here's an interesting quiz for you.

We have other quizzes matching your interest.