Kuizi Milioneri

8 Pyetjet
Kuizi Milioneri

shkruani emrin dhe filloni kuizin

Please wait...
Questions and Answers
 • 1. 
  Berthama e jupiterit permban
  • A. 

 • 2. 
  Planeti Pluton  ndryshe quhet planeti......
  • A. 

 • 3. 
  Amerika u be shtet ne muajin
  • A. 

   Gusht

  • B. 

   Qershor

  • C. 

   Korrik

  • D. 

   Maj

  • E. 

   Tetor

 • 4. 
  Adem Jashari lindi ne vitin
  • A. 

 • 5. 
  Toka eshte e vjeter
  • A. 

   1 miliard

  • B. 

   8.5 miliard vjet

  • C. 

   1 milion vjet

  • D. 

   4.55 miliard vjet

  • E. 

   4.50milion vjet

 • 6. 
  Saturni me madhesi rrallitet i
  • A. 

   7

  • B. 

   2

  • C. 

   9

  • D. 

   5

  • E. 

   10

 • 7. 
  Yjet jan te perber nga
  • A. 

   Nga grimcat e elektrizuara ne hapesir

  • B. 

   Heliumi

  • C. 

   Uji

  • D. 

   Oksigjeni

  • E. 

   Hidrogjeni

 • 8. 
  Marsi ndryshe quhet planeti
  • A.