Kuiz I Dituris 2

5 Questions | Total Attempts: 1740

SettingsSettingsSettings
Kuiz I Dituris 2 - Quiz

Kuiz i  dituris 2009


Questions and Answers
 • 1. 
  Sa eshtra (kocka) gjithsej ka trupi i njeriut
  • A. 

   200

  • B. 

   206

  • C. 

   204

  • D. 

   208

  • E. 

   202

 • 2. 
  Cili është objekt i vetem ne tok qe mund te shihet edhe prej në Hën
  • A. 

   Piramidat

  • B. 

   Kulla e Parisit

  • C. 

   Muri Kinez

  • D. 

   Dy ndertesat binjake ne Amerik

 • 3. 
  Cila nga keto nuk është kafshë
  • A. 

   Lopa

  • B. 

   Delja

  • C. 

   Gjarperi

  • D. 

   Qeni

  • E. 

   Kali

 • 4. 
  Ne cilen dhom nuk hyjn Meleket
  • A. 

   Ku është telefoni

  • B. 

   Ku është qeni dhe fotografia

  • C. 

   Ku ështe macja

  • D. 

   Ku është libri

  • E. 

   Ku është lapsi dhe goma

 • 5. 
  Me cilen kafsh Muhamedi a.s per se pari her hypi ne shtat kat qyej
  • A. 

   Me Kal

  • B. 

   Me Dele

  • C. 

   Me ndonje Shpez

  • D. 

   Me Burak

×

Wait!
Here's an interesting quiz for you.

We have other quizzes matching your interest.