Kuiz Matematike Per Klase Te Dyta

6 Pyetjet | Attempts: 20868
Share

SettingsSettingsSettings
Kuiz Matematike Per Klase Te Dyta - Quiz

Ky kuiz permban pyetje matematikore per klase te para .Shkruani emrin dhe filloni kuizin


Questions and Answers
 • 1. 
  Ne jemi 3 shok dhe na bashkangjitet dhe 2 shok te tjer ateher sa shok jemi bere
  • A. 

   8

  • B. 

   4

  • C. 

   5

  • D. 

   7

  • E. 

   3

 • 2. 
  Ema kishte 3 molla nena ja dha 2 molla ja mori 3 pastaj babai ia dha 4 molle sa molle i ka ema tani
  • A. 

   7

  • B. 

   6

  • C. 

   2

  • D. 

   9

  • E. 

   5

 • 3. 
  Arberi kishte 2 euro ja dha babai 50 cent kur shkoi ne treg bleu 1 kilogram moll dhe i kushtuan 50 cent pastaj bleu 2 kilogram dardh i kushtuan 1 euro sa para i mbeten Arberit tani pasi bleu 1 kilogram moll dhe 2 kilogram dardha
  • A. 

   10 cent

  • B. 

   0 euro

  • C. 

   50 cent

  • D. 

   1 euro

  • E. 

   1 euro e 50 cent

 • 4. 
  5+4 + 8+5 =
  • A. 

   11

  • B. 

   20

  • C. 

   18

  • D. 

   19

  • E. 

   22

 • 5. 
  10-1 +5=
  • A. 

   14

  • B. 

   6

  • C. 

   9

  • D. 

   20

  • E. 

   4

 • 6. 
  9-7=
  • A. 

   2

  • B. 

   4

  • C. 

   9

  • D. 

   0

  • E. 

   8

Back to Top Back to top
×

Wait!
Here's an interesting quiz for you.

We have other quizzes matching your interest.