Loja Shperblyse `fito Edhe Ti`

8 Questions | Attempts: 68
Share

Loja Shperblyse `fito Edhe Ti` - Quiz

WWw.RadioElita.NeT


You May Get

Batman

Detective and martial artist, you fight criminals like Batman

E Sakt

Po
& many more results.
Start this quiz to find your result.
Questions and Answers
 • 1. 
  1.Shkrirja ekonomike dhe juridike e ndërmarjeve Quhet ?
  • A. 

   A.Fuzion

  • B. 

   B.Shoqëri

  • C. 

   C.Konkluzion

  • D. 

   D.Union

 • 2. 
  2.Cili shtete është  Demokraci Parlamentare?
  • A. 

   A. Irlanda

  • B. 

   B.Portugalia

  • C. 

   C.Franca

  • D. 

   D.Spanja

 • 3. 
  3.Lumi më i gjatë i Evropës Quhet ?
  • A. 

   Option 1

  • B. 

   B.Vollga

  • C. 

   Option 3

  • D. 

   Option 4

 • 4. 
  4.Shkretëtira më e madhe në botë eshte ?
  • A. 

   A.

  • B. 

   B.

  • C. 

   C.

  • D. 

   D.Sahara

 • 5. 
  Mali qe e ndan Evropën nga Azia eshte ?
  • A. 

   A.

  • B. 

   B.

  • C. 

   C.Ural

  • D. 

   D.

 • 6. 
  6.Ku gjendet - Kepi i shpreses se mire?
  • A. 

   A.Afriken e Jugut

  • B. 

   B.

  • C. 

   C.

  • D. 

   D.

 • 7. 
  7.Gjuha shqipe sa zanore ka ?
  • A. 

   A.3

  • B. 

   B.5

  • C. 

   C.7

  • D. 

   D.9

 • 8. 
  8.Si shkruhen emrat e përveçëm ?
  • A. 

   A.Ska rendesi shkrimi

  • B. 

   B.Shkronja te medha

  • C. 

   C.shkronja te vogla

  • D. 

   D.shkronja par e madhe

Back to Top Back to top
×

Wait!
Here's an interesting quiz for you.

We have other quizzes matching your interest.