Kuiz Per Klasen E 6

6 Questions | Total Attempts: 32106

SettingsSettingsSettings
Kuiz Per Klasen E 6 - Quiz

Ku o kuzi i mir weq per klas te 6 ne lenden e historis


Questions and Answers
 • 1. 
  Sa veta moren pjes ne ndertimin e murit kinez?
  • A. 

   700

  • B. 

   70000

  • C. 

   2000000

  • D. 

   80000000

  • E. 

   50 miliard

 • 2. 
  Ne kohen e cilit mbret u formu muri kinez?
  • A. 

   Dinastia Cin

  • B. 

   Huang ko

  • C. 

   Jance jang

  • D. 

   Asnjanen

  • E. 

   Gjingua ho

 • 3. 
  Ne sa pjes ndahet historia
  • A. 

   Ne 3

  • B. 

   7

  • C. 

   4

  • D. 

   9

  • E. 

   2

 • 4. 
  Sa periudha jan
  • A. 

   7

  • B. 

   4

  • C. 

   3

  • D. 

   2

  • E. 

   9

 • 5. 
  Nga kush mori emrin Roma
  • A. 

   Nga Remi

  • B. 

   Nga nje ulkonj

  • C. 

   Nga nje bari

  • D. 

   Nga Romuli

  • E. 

   Nga lumi Tiber

 • 6. 
  Cka ishin Remi dhe Romuli
  • A. 

   Kusheri

  • B. 

   Binjak

  • C. 

   Kojshi

  • D. 

   Mbreter anglez

  • E. 

   Mbreter romak