Kuiz Per Klase Te 5-ta

6 Pyetjet | Attempts: 31548
Share

SettingsSettingsSettings
Kuiz Per Klase Te 5-ta - Quiz

fillo duke shkruajtur emrin


Questions and Answers
 • 1. 
  Cila gjalles e natyres i eshte pershtatur me se miri mjedisit jetesor
  • A. 

   Gjarperi

  • B. 

   Hardhca e gelbert

  • C. 

   Kumria

  • D. 

   Ujku

  • E. 

   Salamandra

 • 2. 
  Ne cilin vit mjeku britanik Aleksander Flemingu zbuloi pencelinen
  • A. 

   1900

  • B. 

   1895

  • C. 

   1940

  • D. 

   1928

  • E. 

   1947

 • 3. 
  Kush eshte kontinenti me i madh ne bot
  • A. 

   Amerika

  • B. 

   Afrika

  • C. 

   Amerika

  • D. 

   Australia

  • E. 

   Azia

 • 4. 
  Ne cilin vit u hap bibloteka e par ne Kosove
  • A. 

   1900

  • B. 

   1890

  • C. 

   1945

  • D. 

   1938

  • E. 

   1950

 • 5. 
  Nga nje xeherore jane nxjerr 320000t kurse nga xeherorja tjeter jane nxjerr 120000t me pak se xeherorja e pare sa tonelata  xehe jane nxjerr nga dy xeheroret
  • A. 

   40000t

  • B. 

   5200000t

  • C. 

   500500t

  • D. 

   85000t

  • E. 

   60020t

 • 6. 
  Nese arberi ka 200 euro dhe na jep babai 50 te tjera shkojm ne dyqan te rrobave i blem 2 pantolla nga 30 euro sa euro i kan mbetur arberit
  • A. 

   150

  • B. 

   200

  • C. 

   190

  • D. 

   185

  • E. 

   165

Back to Top Back to top
×

Wait!
Here's an interesting quiz for you.

We have other quizzes matching your interest.