Answer is 300ML/HR

4MG / 40 MG = 0.1

0.1 1000 =100

60(1HR) / 20 MINUTES =3

3100

300ML/HR

3 Answers

1687 views
The correct answer is option B – 300mL/hr.

Since you need to give 4gm of magnesium sulphate over 20 minutes and it comes in 40gm/1000mL

You do the following:

Divide 4gm by...Read More

Since you need to give 4gm of magnesium sulphate over 20 minutes and it comes in 40gm/1000mL

You do the following:

Divide 4gm by...Read More

6 Answers

1574 views6u/min x 60min/1hr = 360mu/hrx1hr/1000mu x500ml/10u=180ml/10hr=18ml/hr

2 Answers

436 views
Amount of Solution (mL) x Drop Factor (gtt/mL) =xgtt/min

Time (minutes)

Don't forget to convert 1.5 L into mL AND 12 hours into minutes!

Read More

Time (minutes)

Don't forget to convert 1.5 L into mL AND 12 hours into minutes!

3 Answers

379 views1 Answer

337 views
Nurses and pharmacists are responsible for measuring and dispensing drugs that are appropriate to what the patient should receive during the time given based on the doctor’s decisions. When...Read More

2 Answers

310 views
The answer to this is A. Drug dosage is always important because the amount that a person will take may sometimes determine if the patient is going to get better or going to get worse. There are...Read More

2 Answers

298 views
120 mcg = 0.12 mg

If each suspension of Onquid is 0.06 mg/ml

This means each ml contains 0.06mg of Onquid

If 1 ml = 0.06mg

Then 0.12 mg = 2ml

Therefore, the amount...Read More

If each suspension of Onquid is 0.06 mg/ml

This means each ml contains 0.06mg of Onquid

If 1 ml = 0.06mg

Then 0.12 mg = 2ml

Therefore, the amount...Read More

3 Answers

292 views
I am having a problem with this question, I just don't understand how you did this

3 Answers

280 viewsThe answer is option A. The nurse will give 1 1/2 tablets

3 Answers

271 views
B is the answer to this question. The nurse will be in charge of adjusting the clamp on the intravenous tube. The adjustments can either slow down or speed up the rate of the flow of IV fluid. In...Read More

3 Answers

271 viewsIsn't it 33 gtts?

100 ml in 30 mins = 3.3 ml per min

10 gtts per ml gives 10 gtts x 3.3 = 33 gtts/min.

3 Answers

252 views
Yes

Weight in Kg Dosage Per Kg = Y (Required Dosage) Convert 15.4 lb to kg. lb kg ( by 2.2 ) 15.4 lb 2.2 = 7 kg 7 kg 75 mg/kg = 525 mg (Minimum Desired Dosage) 7 kg 150 mg/kg =...Read More

Weight in Kg Dosage Per Kg = Y (Required Dosage) Convert 15.4 lb to kg. lb kg ( by 2.2 ) 15.4 lb 2.2 = 7 kg 7 kg 75 mg/kg = 525 mg (Minimum Desired Dosage) 7 kg 150 mg/kg =...Read More

1 Answer

248 views88 lbs - kg ..

88/ 2.2kg = 40 kg

40kg180mg/kg = 7200mg/500mg/ml = 14ml

3 Answers

243 views3 Answers

242 viewsLoading, please wait...