Provimi pranues në Mjekësi - Kimi dhe Biologji teste

Ky kuiz përmban pyetje të ndryshme nga Biologjia dhe Kimia të cilat do t'ju ndihmojnë për provimin pranues në Mjekësi. Do të shtohen vazhdimisht pyetje nga Kimia dhe Biologjia. Ky kuiz kushton 2 dollar apo 1 euro e 70 cent. Paratë të cil...

By TrigonKos $2