kuiz matematike per klase te dyta

6 Pyetjet  I  By Faton-endrit
Please take the quiz to rate it.

Kuiz Matematike Per Klase Te Dyta
Ky kuiz permban pyetje matematikore per klase te para .Shkruani emrin dhe filloni kuizin

  
Changes are done, please start the quiz.


Questions and Answers

Removing question excerpt is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
 • 1. 
  Ne jemi 3 shok dhe na bashkangjitet dhe 2 shok te tjer ateher sa shok jemi bere
  • A. 

   8

  • B. 

   4

  • C. 

   5

  • D. 

   7

  • E. 

   3


 • 2. 
  Ema kishte 3 molla nena ja dha 2 molla ja mori 3 pastaj babai ia dha 4 molle sa molle i ka ema tani
  • A. 

   7

  • B. 

   6

  • C. 

   2

  • D. 

   9

  • E. 

   5


 • 3. 
  Arberi kishte 2 euro ja dha babai 50 cent kur shkoi ne treg bleu 1 kilogram moll dhe i kushtuan 50 cent pastaj bleu 2 kilogram dardh i kushtuan 1 euro sa para i mbeten Arberit tani pasi bleu 1 kilogram moll dhe 2 kilogram dardha
  • A. 

   10 cent

  • B. 

   0 euro

  • C. 

   50 cent

  • D. 

   1 euro

  • E. 

   1 euro e 50 cent


 • 4. 
  5+4 + 8+5 =
  • A. 

   11

  • B. 

   20

  • C. 

   18

  • D. 

   19

  • E. 

   22


 • 5. 
  10-1 +5=
  • A. 

   14

  • B. 

   6

  • C. 

   9

  • D. 

   20

  • E. 

   4


 • 6. 
  9-7=
  • A. 

   2

  • B. 

   4

  • C. 

   9

  • D. 

   0

  • E. 

   8


Back to top

Removing ad is a premium feature

Upgrade and get a lot more done!
Take Another Quiz
We have sent an email with your new password.