Со која пејачка имате заеднички особини?

7 Questions

Please wait...
   ?

Во овој квиз ќе дознаете со која славна личност имате заеднички особини!


Questions and Answers
 • 1. 
  Во кој период си роден/а?
  • A. 

   Јануари,Фебруари или Март

  • B. 

   Април,Мај или Јуни

  • C. 

   Јули или Август

  • D. 

   Септември или Октомври

  • E. 

   Ноември или Декември

 • 2. 
  Која ви е омилена боја?
  • A. 

   Црвена,црна

  • B. 

   пастелни бои

  • C. 

   Жолта

  • D. 

   Виолетова

  • E. 

   Сина

 • 3. 
  Која ти е омилена храна?
  • A. 

   Печурки,сладолед

  • B. 

   Зеленчук

  • C. 

   Јајца,Кокошка

  • D. 

   Немаш

  • E. 

   Чоколада,Колачиња

 • 4. 
  Кое ти е омилено место?
  • A. 

   Кенија

  • B. 

   Лондон

  • C. 

   Мајами

  • D. 

   Парис

  • E. 

   Калифорниа

 • 5. 
  Од кој од понудениве пејачи најмногу ги слушаш?
  • A. 

   Nicki Minaj,Britney Spears,Ed Sheeran...

  • B. 

   Whitney Houstons,Madonna...

  • C. 

   Lady Gaga,One Direction...

  • D. 

   Madonna,Queen

  • E. 

   5 seconds od Summer

 • 6. 
  Кое е твоето хоби?
  • A. 

   Пливање,гледање филмови

  • B. 

   Музика,песни

  • C. 

   Хокеј,готвење

  • D. 

   Глумење,пеење,пишување песни

  • E. 

   Голф

 • 7. 
  Кое ви е омилено животно?
  • A. 

   Кучиња

  • B. 

   Пингвини,Делфини

  • C. 

   Мачки

  • D. 

   Птици

  • E. 

   Немате омилено животно,алергични сте на мачки и кучиња