Fear of Missing out test
10 Vragen


Welkom bij de FOMO-Quiz aangeboden door Erik Jan Koedijk.

Deze test kun je uitvoeren zonder jouw e-mailadres of andere gegevens achter te laten i.v.m. respect voor jouw privacy. Wel stel ik het op prijs wanneer je voor een organisatie werkt, jouw HR-afdeling op de hoogte stelt van ons Reset! Energize Yourself trainingen. De training gaat over samenwerken, gezond blijven en weerbaar worden thuis en op het werk tegen hackers. Wereldwijd een unieke combinatie en door deelnemers als waardevol en leuk bevonden. Het ideale cadeautje voor een organisatie voor alle medewerkers. Bekijk dit inspiratiefilmpje.

Heb je mijn boek Reset al gelezen trouwens?

Deze test is al eens uitgevoerd in het buitenland. Het duurde gemiddeld tussen de 2 en 5 minuten voor de deelnemers om in te vullen. Alles werd anoniem afgenomen hetgeen hier ook het geval is.

Wil je deze test in jouw organisatie uitvoeren neem dan contact op met Erik Jan. Bij afname van het boek REST krijg je toegang tot deze test voor jouw afdeling of bedrijf, zodat je alleen de resultaten binnen je eigen organisatie ziet. Vaak een wake-up call!

Hoe werkte het?
- De deelnemer kreeg 10 stellingen te zien die betrekking hebben op jezelf.
- Men gaf aan in hoeverre men het eens is met de stelling.
- Per stelling was maar 1 antwoord mogelijk.

De keuzeantwoorden gingen over je gevoel. Heb je dit gevoel:
- Geheel niet
- Af en toe
- Regelmatig
- Veel
- Continu

Hartelijke groet,
 

Erik Jan Koedijk

Disclaimer:
Image (c) Can Stock Photo / dizanna
Deze test is gemaakt voor de fun, De uitslag is dus puur indicatief en stelt geen enkele diagnose. Het doel van het verspreiden van zo'n test is om het gesprek met elkaar aan te gaan. Ik constateer dat we ons vandaag de dag snel laten afleiden door alle impulsen die worden versneld door de mobiele revolutie en Social Media.

Please wait...