Мозок Дали сте нетрпеливи?

18 | Total Attempts: 299

Please wait...
Мозок Дали сте нетрпеливи?

Овој тест ќе ви покаже која страна на мозокот повеќе ја користите


Questions and Answers
 • 1. 
  Дали добро се снаоѓате со фактите и материјалните добра?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 2. 
  Дали работите „чекор по чекор“
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 3. 
  Дали сте нетрпеливи?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 4. 
  Дали ги читате инструкциите пред да го употребите апаратот за прв пат
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 5. 
  Дали прво го прегледувате текстот што го пишувате некому за грешки?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 6. 
  Дали сакате да работите потполно сами?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 7. 
  Правите ли список пред да одите на пазар?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 8. 
  Знаете ли да се сконцетрирате на една работа?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 9. 
  Дали сакате да работите со броеви
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 10. 
  Читате ли книги?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 11. 
  Дали преферирате екстремни спортови?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 12. 
  Дали сте вие најголемиот дрдорко во друштвото?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 13. 
  Пробувате ли нови хобија?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 14. 
  Се сметате ли за креативни
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 15. 
  Сакате ли нови искуства?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 16. 
  Го листате ли весникот прво одзади?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 17. 
  Носите ли одлуки базирани на вашата интуиција?
  • A. 

   Да

  • B. 

   Не

 • 18. 
  Што е најдобро?
  • A. 

   Уметност

  • B. 

   Читање

  • C. 

   Математика

Back to Top Back to top