Сирени - 1, 2, 3 епизода сезона3

10 Questions | Total Attempts: 116

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Сирени - 1, 2, 3 епизода сезона3

Questions and Answers
 • 1. 
  Која е моќта на Бела?
 • 2. 
  Кои се двата нови ликови?
 • 3. 
  Каде замина Ема?
 • 4. 
  Кој и помогна на Клео на претставата со делфини?
  • A. 

   Нејт

  • B. 

   Вил

  • C. 

   Рики

  • D. 

   Луис

 • 5. 
  Кој и се пушташе на Бела?
  • A. 

   Никој

  • B. 

   Нејт

  • C. 

   Вил

  • D. 

   Луис

 • 6. 
  Како се вика кафулето на Зејн?
  • A. 

   Zane's

  • B. 

   Rine's

  • C. 

   Rikki's

  • D. 

   Нема кафуле.

 • 7. 
  Кој го нападна “живата вода“ ?
  • A. 

   Вил

  • B. 

   Луис

  • C. 

   Нејт

  • D. 

   Зејн

 • 8. 
  Од која годишна возраст Бела е сирена?
  • A. 

   5

  • B. 

   14

  • C. 

   8

  • D. 

   9

 • 9. 
  Зејн и Рики се партнери.
  • A. 

   Точно

  • B. 

   Неточно

 • 10. 
  Во која држава Бела станала сирена?
  • A. 

   Шпанија

  • B. 

   Хрватска

  • C. 

   Ирска

  • D. 

   Аргентина

Back to Top Back to top