Grammar: English Exam! Practice Quiz

25 Questions | Total Attempts: 100

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Grammar: English Exam! Practice Quiz

.


Questions and Answers
  • 1. 
    Fill in the blank with the best answer.James is 90KGJamie is 80KG
    • A. 

      Jamie is heavier than James

    • B. 

      James is heavier than Jamie

    • C. 

      They are the same weight

    • D. 

      James is as heavy as Jamie

  • 2. 
    ​Describe these two men.
    • A. 

      One is scary and one is crazy

    • B. 

      One is funny and one is sad

    • C. 

      One is young and one is slow

    • D. 

      One is small and one is old

  • 3. 
    Fill in the blank with the best answer.She is __________ than him 
    • A. 

      Thinner

    • B. 

      Thin

    • C. 

      Thiner

    • D. 

      More thin

  • 4. 
    Fill in the blank with the best answer.Wow! This is an _____________ restaurant.
    • A. 

      Most expensive

    • B. 

      Expensive

    • C. 

      Better than

    • D. 

      More expensive than

  • 5. 
    Choose the best sentence to describe her
    • A. 

      She is more beautiful person.

    • B. 

      She is most beautiful person.

    • C. 

      She is the most beautiful person in the world.

    • D. 

      She is more beautifuler than me.

  • 6. 
    Fill in the blank with the best answer.Japan _____________ Canada
    • A. 

      Is smallest

    • B. 

      Is smaller than

    • C. 

      Is smallest than

    • D. 

      Is as small as

  • 7. 
    She is ________________ than her. 
    • A. 

      More cautious

    • B. 

      Happier

    • C. 

      Fatter

    • D. 

      Thicker

  • 8. 
    Fill in the blank with the best answer.Buddy is __________ Bonzo. 
    • A. 

      Cuter

    • B. 

      Not cute

    • C. 

      As cute

    • D. 

      As cute as

  • 9. 
    Fill in the blank with the best answer.Dave is ________________ Nick. 
    • A. 

      Not as old

    • B. 

      Not as younger

    • C. 

      As young as

    • D. 

      Most old than

    • E. 

      Older than

  • 10. 
    Fill in the blank with the best answer.John is ______________ his brother. 
    • A. 

      Same height

    • B. 

      As tall as

    • C. 

      Taller

    • D. 

      Aren't as tall as

  • 11. 
    Fill in the blank with the best answer.Canada is ____________ in the summer than in the winter.
    • A. 

      Gooder

    • B. 

      Better

    • C. 

      Bester

    • D. 

      More better

  • 12. 
    Fill in the blank with the best answer.Her hair is _____________ than his. 
    • A. 

      More light

    • B. 

      Lighter

    • C. 

      Darker

    • D. 

      As dark as

  • 13. 
    Fill in the blank with the best answer.The father is the ____________ in the family. 
    • A. 

      Tallest

    • B. 

      Shortest

    • C. 

      Ugliest

    • D. 

      Youngest

  • 14. 
    Fill in the blank with the best answer.The daughter is the _____________ in the family
    • A. 

      Tallest

    • B. 

      Shortest

    • C. 

      Ugliest

    • D. 

      Worst

  • 15. 
    Fill in the blank with the best answer.The son is ___________ the daughter
    • A. 

      Older

    • B. 

      Older than

    • C. 

      Young

    • D. 

      Shorter than

  • 16. 
    Fill in the blank with the best answer.The Taj Majhal is _______________ building in the world.
    • A. 

      Most beautiful

    • B. 

      The most beautiful

    • C. 

      So beautiful

    • D. 

      As beautiful as

  • 17. 
    Fill in the blank with the best answer.The countryside is __________ the city
    • A. 

      Beautifuler

    • B. 

      More beautiful than

    • C. 

      Beautifulest

    • D. 

      More beautifuler than

  • 18. 
    There are some adjectives that are special when we change them to the Comparative or Superlative Form. What is the comparative and superlative form for "bad".
    • A. 

      Bad - badder - badest

    • B. 

      Bad - worse - worstest

    • C. 

      Bad - worse - worst

  • 19. 
     How many syllables in "GRUMPY"
    • A. 

      1

    • B. 

      2

    • C. 

      3

    • D. 

      4

  • 20. 
     How many syllables in "DELICIOUS"
    • A. 

      1

    • B. 

      2

    • C. 

      3

    • D. 

      4

  • 21. 
     How many syllables in "MODERN"
    • A. 

      1

    • B. 

      2

    • C. 

      3

    • D. 

      4

  • 22. 
     How many syllables in "CAUTIOUS"?
    • A. 

      1

    • B. 

      2

    • C. 

      3

    • D. 

      4

  • 23. 
    How many syllables in "INTELLIGENT"
    • A. 

      1

    • B. 

      2

    • C. 

      3

    • D. 

      4

  • 24. 
    Fill in the blank with the best answer. James doesn't run _________________ Jamie.
    • A. 

      As fast as

    • B. 

      As faster as

    • C. 

      The same

    • D. 

      As fastest as

  • 25. 
    Fill in the blank with the best answer. James is ______________ Tom Cruise. 
    • A. 

      Handsome

    • B. 

      Most handsome

    • C. 

      As sexy than

    • D. 

      Sexier than

Back to Top Back to top