Kuiz Rreth Kanalit Gafi

10 Questions | Total Attempts: 50

SettingsSettingsSettings
Kuiz Rreth Kanalit Gafi - Quiz

Ketu shiheni se sa jeni te ditur rreth kanalit GAFI


Questions and Answers
 • 1. 
  Ne cilin qytet jeton Gafi
  • A. 

   Peje

  • B. 

   Prishtine

  • C. 

   Prizren

  • D. 

   Dragash

  • E. 

   Mitrovicee

 • 2. 
  Me cilen datë u hap kanali Gafi?
  • A. 

   21 janar 2017

  • B. 

   2 shkurt 2018

  • C. 

   4 dhjetor 2017

  • D. 

   28 nentor 2017

 • 3. 
  Cili eshte shoku i Gafit me i ngushti?
  • A. 

   Amell Daçiq

  • B. 

   Granit Hasani

  • C. 

   Festim Morina

  • D. 

   Shukri Jaggjiu

  • E. 

   Endrit Osmanaj

 • 4. 
  Cila është loja e preferuar e Gafit
  • A. 

   Fortnite

  • B. 

   PUBG

  • C. 

   GTA Vice City

  • D. 

   Minecraft

 • 5. 
  Si eshte mbiemri i Gafit?
 • 6. 
  Kush ishte ish-Kanali i Gafit?
 • 7. 
  Si e ka emrin djali i motres se Gafit?
  • A. 

   Hamza

  • B. 

   Ismail

  • C. 

   Jusuf

 • 8. 
  Kush ishte vlogu i fundit i Gafit
  • A. 

   VLOG + Challenge kush po han Pica ma shpejt

  • B. 

   MU KA NAL TELIFERIKI MIDIS MALIT NE BROD - VLOG -

  • C. 

   VLOG - Vizita në Pejë dhe Prishtinë -

 • 9. 
  Kush jane shoket e Gafit ne Youtube
  • A. 

   Dardi, Kidi, Dario

  • B. 

   Graniti, Vadda, Alfajeti Erigerti

  • C. 

   Meci, Shuki, Kani, Endriti, Bruda

 • 10. 
  Ne cilin vit lindi Gafi?
  • A. 

   1999

  • B. 

   1994

  • C. 

   1990

Back to Top Back to top