Kuiz Nga Lenda Njeriu Dhe Natyra

7 Pyetjet | Total Attempts: 998

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz Nga Lenda Njeriu Dhe Natyra

Questions and Answers
 • 1. 
  Qka quajm ngrirje?
 • 2. 
  Qka jane termetet, vullkanet, rrymat e ajrit?
 • 3. 
  Syte veshet hunda gjuha lekura dhe floket jane qe te gjitha shqisa.
  • A. 

   E sakte

  • B. 

   E pasakte

 • 4. 
  Shqisa e te nuhaturit eshte
  • A. 

   Gjuha

  • B. 

   Hunda

  • C. 

   Veshi

  • D. 

   Syri

 • 5. 
  Truri dhe palca kurrizore e formojne sistemin
Back to Top Back to top