Quiz Sharing Pn Zarith

5 Questions | Total Attempts: 750

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Quiz Sharing Pn Zarith

Anda akan diberikan Transcription Sharing Pn Zarith Siri ke-2 (Yg mengandungi Sesi Q&A) sebaik sahaja lulus quiz ini. Kena lulus tau, baru dapat akses. Kalau tak, mmg takkan dapat punya. Sebelum proceed, meh nak pesan beberapa nasihat:Kuiz ni senang je. So senang sampai sepatutnya 2min dah siap. Tapi bagi la extra ke 5min kot cek notaIngat, 5min kena submit. Kalau tak, consider fail & kena repeat. Walaupun senang, pastikan baca & fahamkan betul2 soalan & jawapan. Banyak soalan tricky/perangkap. Especially yg senang2 tuh. Semua jawapan ada dalam eBook #1. Kalau belum lulus maknanya belum baca, baca tapi x buat nota atau tak faham apa yg dibaca. Jadi, masih ada masa nak rujuk balik nota sebelum ambik kuiz ni,Kuiz ni ada 279 set, jadi kebarangkalian untuk s


Questions and Answers
  • 1. 
    Zarith dulu belajar kat Netherland
    • A. 

      Benar

    • B. 

      Salah

  • 2. 
    Terbaru, Serverfreak dah upgrade blog ibuzarith.com ke _________Gb.
  • 3. 
    Kenapa Serverfreak akhirnya bersetuju untuk upgrade blog ibuzarith.com ke bandwidth yang anda pilih sebelum ni? Padahal sebenarnya bandwidth tu takde dalam senarai pakej mereka pun.(boleh tick/pilih lebih drpd 1 jawapan)
    • A. 

      Serverfreak kesian dengan Zarith

    • B. 

      Serverfreak takut. Zarith Garang

    • C. 

      Zarith ancam nak tukar hosting

    • D. 

      Serverfreak menghargai Zarith

  • 4. 
    On weekdays, berapa kali Zarith update blog/tulis artikel?(boleh tick/pilih lebih drpd 1 jawapan)
    • A. 

      DUA artikel je pun

    • B. 

      SATU artikel tentang tips & SATU artikel tentang produk

    • C. 

      SATU artikel tentang resepi memasak

    • D. 

      SATU artikel tentang aktiviti keluarga

  • 5. 
    Biasanya Zarith tulis artikel pada waktu ________. (clue: satu perkataan sahaja)
Back to Top Back to top