Test Mbi Njohurite E Pijeve Me Gaz,Lengjeve Te Frutave Dhe Aktivizimi I Tyre Ne Pikat E Shitjes

22 Questions | Total Attempts: 140

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Test Mbi Njohurite E Pijeve Me Gaz,Lengjeve Te Frutave Dhe Aktivizimi I Tyre Ne Pikat E Shitjes


Questions and Answers
 • 1. 
  Sa vjec eshte Brandi Coca Cola?
  • A. 

   • 130 vjec

  • B. 

   • 116 vjec

  • C. 

   • 126 vjec

  • D. 

   • 140 vjec

 • 2. 
  Cfare jane pijet me gaz?
  • A. 

   • pije jo alkoolike

  • B. 

   • pije alkoolike te gazuara

  • C. 

   • lengje frutash

  • D. 

   • pije +koncentrat+gaz dhe perberes te tjere

 • 3. 
  Sa kalori permban nje gote Coca Cola (250 ml)?
  • A. 

   • 201

  • B. 

   • 105

  • C. 

   • 109

  • D. 

   • 150

 • 4. 
  Cfare kuptojme me termin SRD?
  • A. 

   • term I panjohur

  • B. 

   • sasia rekomanduar ditore per nje perberes specifik

  • C. 

   • sa shpesh duhet te konsumojme nje produkt

  • D. 

   • njohuri mbi produktin

 • 5. 
  Sa kafeine permban nje gote Coca Cola(250 ml) ne krahasim me nje filxhan kafeje (te vogel)?
  • A. 

   • 1/2 e nje filxhani kafeje

  • B. 

   • 1/4 e nje filxhani kafeje

  • C. 

   • 1/5 e nje filxhani kafeje

  • D. 

   • 2/4 e nje filxhani kafeje

 • 6. 
  Fjalite e meposhtme jane te verteta kur flasim per mirembajtjen e cilesise se produkteve tona: ( Me shume se nje pergjigje e sakte )
  • A. 

   • Produktet tona kane cilesi aq te larte sa edhe nese rrine ne diell cilesia e tyre eshte e njejte pra nuk ndryshon

  • B. 

   • Magazina duhet te jete e mire ventiluar (te kete ajrosje)

  • C. 

   • Produktet me date skadence te afert duhet te vecohen nga produktet e tjera

  • D. 

   • Kolite e kanaceve duhet gjithmone te qendrojne mbi paleta dhe jo ne kontakt me lageshtiren

  • E. 

   • Te gjithe produktet tona duhet te kene minimalisht nje distance prej 50 cm nga muri ne menyre qe te jene kollaj te kontrollueshme per pjesen e cilesise ne cdo kohe qe na nevojitet kontrolli I saj.

 • 7. 
  Ku qendron ndryshimi midis Coca Cola dhe Coca Cola Zero?
  • A. 

   • ato kane ngjyra te ndryshme

  • B. 

   • Coca Cola ka sheqer kurse Coca Cola Zero ka zero sheqer dhe permban aspartam

  • C. 

   • Coca Cola ka me pak kalori

  • D. 

   • Coca Cola Zero eshte me e mire

 • 8. 
  Cila nga fjalite e meposhtme jane te verteta per brandin Coke? ( Me shume se nje pergjigje e sakte)
  • A. 

   • Ngjyre autentike dhe shkrim autentik

  • B. 

   • Shitet ne 186 shtete

  • C. 

   • Shishja kontur mund te njihet ne erresire edhe nese eshte e thyer.

  • D. 

   • Mund te gjeni ne ngjyra te ndryshme

  • E. 

   • Cdo dite shiten 1 bilion serving (gota me sasi 250 ml)

 • 9. 
  Ne cilin Kanal duhet te shitet formati 0.5 l I Coca Cola PET?
  • A. 

   • FC

  • B. 

   • IC

  • C. 

   • OTG

  • D. 

   • Grossisteli

 • 10. 
  Termi FIFO ne CCBS do te thote:
  • A. 

   • Produkti qe skadon I pari vendoset I pari per tu shitur ne renditje(CDE,Rack,PBS)

  • B. 

   • Produkti eshte I skaduar

  • C. 

   • Produktin qe ka skaduar e vendosim ne fund te te gjithe produkteve te ekspozuara

  • D. 

   Produkti eshte I demtuar

 • 11. 
  Cili eshte target grupi (mosha) I brandit Fanta?
  • A. 

   • 21- 25 vjec

  • B. 

   • 12-19 vjec

  • C. 

   • 15-21 vjec

  • D. 

   • Mbi 18 vjec

 • 12. 
  Brandi Sprite eshte per The Coca Cola Company?
  • A. 

   • Pija me gaz nr 2

  • B. 

   • Pjia me gaz nr 3

  • C. 

   • Pija me gaz nr 1

  • D. 

   • E parendesishme

 • 13. 
  Cili eshte target grupi (mosha) I brandit Sprite?
  • A. 

   • 12-16 vjec

  • B. 

   • 16-20 vjec

  • C. 

   • 18-20 vjec

  • D. 

   • Mbi 25 vjec

 • 14. 
  Cappy Pulpy ne cilen kategori ben pjese?
  • A. 

   • 100% leng natyral

  • B. 

   • Nektar

  • C. 

   • Pije pa gaz me copa frutash

  • D. 

   • Asnjera

 • 15. 
  Si duhe ti pergjigemi pyetjes se nje klienti:A ndikojne pijet me gaz ne shtimin ne peshe ?
  • A. 

   • Ekspertet thone qe te gjithe ushqimet dhe pijet mund te jene pjese e nje diete te balancuar ditore e cila duhet te shoqerohet me aktivitet fizik te rregullt.

  • B. 

   • Jo nuk ndikojne.Pijet me gaz jane shume te shendetshme

  • C. 

   • Kane ndikim te pallogaritshem ,pra ju mund ti konsumoni ne menyre te vazhdueshme dhe pa limite

  • D. 

   • Po ndikojne por ju duhet te kontrolloni veten per sasite e konsumuara

 • 16. 
  Cili eshte target grupi (mosha) I brandit Schweppes:
  • A. 

   • Te rritur, zonja dhe zoterinj ne zona urbane te nja moshe 30-49 vjec.

  • B. 

   • Nuk kemi nje fokus specific te gjithe jane target grup

  • C. 

   • Adoleshentet

  • D. 

   • Mbi 50 vjec

 • 17. 
  Sa eshte numuri I assortimenteve te cilet duhet te kete nje FC Tradicional Silver ?
  • A. 

   • 50

  • B. 

   • 38

  • C. 

   • 48

  • D. 

   • 44

 • 18. 
  Cilat jane hapat qe ndiqen per shitjen e Oportunitetit?
  • A. 

   • Objektivi,Prezantojme idene,tregojme perfitimet dhe mbyllja

  • B. 

   • Objektivi,Prezantojme idene,shpjegojme se si funksionon,perserisim perfitimet kryesore dhe mbyllja

  • C. 

   • Prezantojme idene,tregojme perfitimet dhe biem dakord

  • D. 

   • Objektivi,Prezantojme idene,tregojme perfitimet dhe mbyllja

 • 19. 
  Sa formate Coca Cola rekomandojme te shesim ne kanalin FC?
  • A. 

   • 2

  • B. 

   • 3

  • C. 

   • 4

  • D. 

   • 5

 • 20. 
  Ne nje pike shitje FC Silver kush eshte vendndodhja me e mire per frigoriferin e CCBS?
  • A. 

   • Zona Impuls

  • B. 

   • Zona Destinacion

  • C. 

   • Zona Tranzit

  • D. 

   • Asnjera

 • 21. 
  Ne nje pike shitje FC Gold kush eshte vendndodhja me e mire per Rack e CCBS?
  • A. 

   • Zona Impulsit

  • B. 

   • Zona Destinacion

  • C. 

   • Zona Tranzit

  • D. 

   • Asnjera

 • 22. 
  Ne nje pike shitje FC Silver si quhet zona ku eshte rafti I klientit per pijet pa gaz?
  • A. 

   • Zona Destinacion

  • B. 

   • Zona Impuls

  • C. 

   • Zona Tranzit

  • D. 

   • Asnjera

Back to Top Back to top