Provim Permbledhes Per Tremujorin E Dyte

10 Questions | Total Attempts: 423

SettingsSettingsSettings
Provim Permbledhes Per Tremujorin E Dyte - Quiz

Shkolla:Jashar Hoxha Lenda:TIK Klasa:7 Mesuese:Valentina Cani Suksese !


Questions and Answers
 • 1. 
  ___eshte nje rrjet qe lidh rrjete te ndryshme
  • A. 

   Motori i kerkimit

  • B. 

   Browser-i

  • C. 

   HTTP-ja

  • D. 

   Interneti

 • 2. 
  _____eshte nje program qe shfaq faqet web ne monitorin e kompjuterit
  • A. 

   Motorri i kerkimit

  • B. 

   Direktoria web

  • C. 

   Browser-i

  • D. 

   HTTP-ja

 • 3. 
  Per te pare listen e kontakteve:
  • A. 

   Duhet te hyjme fillimisht ne llogarine tone elektronike

  • B. 

   Klikojme te Mail dhe ne Inbox

  • C. 

   Duhet te hyjme te People

 • 4. 
  WWW eshte nje sistem serverash te lidhur midis tyre.
  • A. 

   E vertete

  • B. 

   E gabuar

 • 5. 
  Motorret e kerkimit perdoren per te krijuar nje faqe Web.
  • A. 

   E vertete

  • B. 

   E gabuar

 • 6. 
  Notepad++ sherben per te krijuar:
  • A. 

   Nje dokument

  • B. 

   Nje prezantim

  • C. 

   Nje faqe Web

  • D. 

   Nje email

 • 7. 
  Ekziston mundesia qe te identifikohet qe nje faqe Web permban informacion te demshem
  • A. 

   E vertete 

  • B. 

   E gabuar

 • 8. 
  Nje sherbim per te pare nese nje faqe Web eshte e sigurt eshte programi [Blank]
 • 9. 
  Rrjetet lidhen me njera-tjetren ne nje menyre hierarkike nepermjet pajisjeve specifike si [Blank] dhe [Blank]
Back to Top Back to top