Test Online Kl.VIII-të.Arsimtari I Lëndës Arian Murseli

6 Pyetjet | Total Attempts: 53

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Test Online Kl.VIII-t.Arsimtari I Lnds Arian Murseli


Questions and Answers
 • 1. 
  Which one do you like?
  • A. 

   A

  • B. 

   B

  • C. 

   C

  • D. 

   D

 • 2. 
  Simetralet e brinjeve te trekëndeshit priten ne piken O, pika O paraqet qendren e rrethit te brendashkruar ne trekendesh.
  • A. 

   E vërtetë

  • B. 

   Jo e vërtetë

 • 3. 
  Which one do you like?
  • A. 

   A

  • B. 

   B

  • C. 

   C

  • D. 

   D

 • 4. 
  Which one do you like?
  • A. 

   A

  • B. 

   B

  • C. 

   C

  • D. 

   D

 • 5. 
  A është i vërtetë pohimi: Diagonalet e paralelogramit priten dhe përgjysmojnë njëra - tjetrën
  • A. 

   Po

  • B. 

   Jo

 • 6. 
  Dy kënde të brendshme te trekëndëshit p.sh : Këndi te kulmi A është 350 , kurse këndi te kulmi C është 720. Sa është këndi te kulmi B ?
  • A. 

   630

  • B. 

   720

  • C. 

   670

  • D. 

   730

Back to Top Back to top