Milioner Nga E VIII-2

9 Pyetjet | Total Attempts: 567

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Milioner Nga E VIII-2

Ky eshte nje kuiz nga e VIII-2Vetem sheno emrin dhe Vazhdo


Questions and Answers
 • 1. 
  Ne cilin qytet u hap shkolla e pare Shqipe ?
  • A. 

   Tirane

  • B. 

   Diber

  • C. 

   Korce

 • 2. 
  Ne cilen date u shpall pavarsia e Kosoves ?
  • A. 

   17 Shkurti

  • B. 

   17 Marsi

  • C. 

   17 Janari

 • 3. 
  Cili eshte gjarbri me i madh ?
  • A. 

   Anakonda

  • B. 

   Black Mamba

  • C. 

   Gjarpri me zile

 • 4. 
  Cila eshte njesia per matjen e Forces
  • A. 

   Jul

  • B. 

   Njutoni

  • C. 

   Metri

 • 5. 
  Kush eshte kryeminstri i Shqiperise ?
  • A. 

   Bamir Topi

  • B. 

   Fatos Nano

  • C. 

   Sali Berisha

 • 6. 
  Dardha nen Dardhe ... ?
  • A. 

 • 7. 
  Ai qe mer cmimin 'Manafera e Arte' eshte ?
  • A. 

   Aktor i mire

  • B. 

   Aktor i Dobet

  • C. 

   Nuk eshte Aktor

 • 8. 
  Cili shtet e prodhon makinen 'Skoda'
  • A. 

   Gjermania

  • B. 

   Cekia

  • C. 

   Zvicra

 • 9. 
  Cka gjeti 'Aladini'
  • A. 

   Llambe Magjike

  • B. 

   Lule Magjike

  • C. 

   Vajze Magjike

Back to Top Back to top