How Well Do You Know Lionel Messi?

8 Questions | Total Attempts: 533

SettingsSettingsSettings
Please wait...
How Well Do You Know Lionel Messi?

It all about Lionel Messi


Questions and Answers
 • 1. 
  Ne cilin qytet ka lindur Lionel Messi ?
  • A. 

   Argentina, Rosario de Santa Fe

  • B. 

   Spanje, Barcelona

 • 2. 
  Ne cilin ekip ka luajtur per her te par?
  • A. 

   Grandoli

  • B. 

   Boca Juniors

 • 3. 
  Si quhet quhen prinderit e Messit?
  • A. 

   Jorge dhe Maria

  • B. 

   Celia dhe Jorge

 • 4. 
  Si quhet e dashura e Lionel Messit?
  • A. 

   Antonella Rocuzzo

  • B. 

   Macarena Lemos

 • 5. 
  Sa gola ne La Liga shenoj Messi ne vitin 2009/2010
  • A. 

   35

  • B. 

   34

 • 6. 
  Ne cilen finalle shenoj Leo Messi hat trick ( tre gola ) ?
  • A. 

   Superkupin e spanjes

  • B. 

   Superkupin e evropes

 • 7. 
  Ne vilin vit ka lindur Lionel Messi ?
  • A. 

   24.06.1987

  • B. 

   05.02.1987

 • 8. 
  Ne cilin vit debutoj Messi per her te par ne La Liga,?
  • A. 

   Ne vitin 2003

  • B. 

   Ne vitin 2004

Back to Top Back to top