Kush Nga Ne Je?

10 Questions | Total Attempts: 453

Kush Nga Ne Je? - Quiz

.


Questions and Answers
 • 1. 
  Kush esht ngjyra jote e preferuar?
  • A. 

   E verdh

  • B. 

   E zeze

  • C. 

   Ylber

  • D. 

   Pink

  • E. 

   Kuqe

 • 2. 
  Mesuesi yt i preferuar
  • A. 

   Pjereta

  • B. 

   Boshko

  • C. 

   Sirjusa

  • D. 

   Corey

  • E. 

   Poole

 • 3. 
  Ushqimi i preferuar
  • A. 

   Vetem penet e cokos

  • B. 

   Sanduic me djath siper

  • C. 

   Kar

  • D. 

   Llokume per diten e veres

  • E. 

   Burgerat e duff

 • 4. 
  Si do e kalonit fundjaven
  • A. 

   1 here ne muaj, telekom

  • B. 

   Me denisen dhe dionin. ups harrova jurgenin

  • C. 

   Coko po vetem per dy veta

  • D. 

   Me vason.

  • E. 

   Vendime ne minut te fundit. me sh munci telekom

 • 5. 
  Pershkruaj personin qe urreni me shume
  • A. 

   Vetulla te pa hequra

  • B. 

   Muncish ti filloj emri me R dhe ti mbaroj me I

  • C. 

   Kur te lene xheste

  • D. 

   Spara ka inat njeri

  • E. 

   Ato qe do

 • 6. 
  Sa here keni qene lidhur?
  • A. 

   Jam gej

  • B. 

   Akoma e dua dashurine e pare

  • C. 

   Lidhur nje here po dua shum te tjere

  • D. 

   Shume sekrete per ta ndare me ju

  • E. 

   Me 1 qe se njef

 • 7. 
  Cfare urreni me shume ne kete shkolle
  • A. 

   Gocat e klases 9

  • B. 

   Ajen kur vishet me te verdha

  • C. 

   Douglas Poole

  • D. 

   Kur te torturojne

  • E. 

   Kur gjuajn lundstromin

 • 8. 
  Cili personazh i gossip girl je?
  • A. 

   Jenny humphrey

  • B. 

   Dan humphrey

  • C. 

   Chuck bass

  • D. 

   Serena van der woodsen

  • E. 

   Blair Waldrof

 • 9. 
  Cili personazh i Friends je?
  • A. 

   Rachel Green

  • B. 

   Ross Geller

  • C. 

   Chandler Bing

  • D. 

   Joey Tribbiani

  • E. 

   Monica Geller Bing

 • 10. 
  Personi qe ju acaron me shume
  • A. 

   Klevi

  • B. 

   Adlei ose Antea

  • C. 

   Nensi

  • D. 

   Aja

  • E. 

   Enxhi

Back to Top Back to top