Kush Do Te Behet Dijetar?

5 Pyetjet | Total Attempts: 288

Please wait...
Kush Do Te Behet Dijetar?

Klikoni Pergjigjen e Saktë


Questions and Answers
 • 1. 
  Qka është Astronomia?
  • A. 

   Shkencë Natyrore

  • B. 

   Shkencë Shoqërore

 • 2. 
  Qka Studion Astronomia?
  • A. 

   Token Dhe Sistemin Diellor

  • B. 

   Token Dhe Yjet

 • 3. 
  Qka është Biologjia?
  • A. 

   Shkencë Qe merret me studimin e kafsheve

  • B. 

   Shkencë Qe merret me studimin e jetës

 • 4. 
  Qka eshte Fizika?
  • A. 

   Shkencë E Cila merret me lenden energjin kohen

  • B. 

   Shkencë e Cila Nuk I studion keto lende

 • 5. 
  Qka eshte Informatika?
  • A. 

   Degë e Elektronikes

  • B. 

   Degë e Elektricitetit

Back to Top Back to top