Kush Do Të Bëhet Milioner .. !?

5 Pyetjet | Total Attempts: 3637

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kush Do Të Bëhet Milioner .. !?

Kush Do Të Bëhet Milioner .. ??


Questions and Answers
 • 1. 
  Cili eshte Kryeqyteti i Frances ?
  • A. 

   Luksenburgu

  • B. 

   Londra

  • C. 

   Monaco

  • D. 

   Parisi

  • E. 

   Madriti

 • 2. 
  Ku Shkruan " Ti Shqiperi Me Jep nder Me Jep Emrin Shqiptar " ?
  • A. 

   Pasaport

  • B. 

   Tiran

  • C. 

   Parat e shqiperis

  • D. 

   Kosov

  • E. 

   Malishev

 • 3. 
  Sa eshte Siperfaqja e Kosoves ?
  • A. 

   10908KM

  • B. 

   11908KM

  • C. 

   10089KM

  • D. 

   11098KM

  • E. 

   10809KM

 • 4. 
  Sa eshte Largsia Mes Gjilanit Dhe Prishtines ?
  • A. 

   37.1 KM

  • B. 

   73.5 KM

  • C. 

   57 KM

  • D. 

   54 KM

  • E. 

   45.5 KM

 • 5. 
  Sa eshte Largsia Mes Prishtines dhe Malisheves  ?
  • A. 

   45.5 KM

  • B. 

   35.8 KM

  • C. 

   69.7 KM

  • D. 

   24.9 KM

  • E. 

   40 KM

Back to Top Back to top