Kuizi I Kl 7

11 Pyetjet | Total Attempts: 2899

Please wait...
Kuizi I Kl 7

KY KUIZZ EDHTE KUIZ ARGETUES DHE SHKOLLOR SFIDOJENI VETVETEN NE KETE KUIZ . DRINI XHELILI


Questions and Answers
 • 1. 
  CILA ESHTE FORMULA E AMONIAKUT
  • A. 

   NH3

  • B. 

   H20

  • C. 

   H2SO4

  • D. 

   N2

 • 2. 
  SA ESHTE MASA RELATIVE MOLEKULARE E UJIT
  • A. 

   18

  • B. 

   22

  • C. 

   40

  • D. 

   17

 • 3. 
  SA E KA TEMPERATUREN ZOGU
  • A. 

   12

  • B. 

   50

  • C. 

   100

  • D. 

   34

 • 4. 
  CILI SHTET QUHET SHTETI I LIQENEVE
  • A. 

   ANFLIA

  • B. 

   BELGJIKA

  • C. 

   FINLANDA

  • D. 

   DANIMARKA

 • 5. 
  NE FILMIN E ANIMUAR DRAGON BALL Z KUSH E MUND OMEGA SHENRON
  • A. 

   GOKU

  • B. 

   GOGETA

  • C. 

   VEGETA

  • D. 

   TRANKS

 • 6. 
  SA BANORE KA ZVICRRA
  • A. 

   7 MIL

  • B. 

   8 MIL

  • C. 

   5 MIL

  • D. 

   10 MIL

 • 7. 
  KU PARAQITET TEOREMA E PITAGORES
  • A. 

   TREKENDESHI KENDREJT

  • B. 

   KATRORI

  • C. 

   DREJTKENDESHI

  • D. 

   PARALELOGRAMI

 • 8. 
  CILI SHTET ME SIPERFAQE ESHTE ME I MADHI NE BOTE
  • A. 

   AMERIKA

  • B. 

   RUSIA

  • C. 

   KINA

  • D. 

   BRAZILI

 • 9. 
   QKA QUAJME TAUTONOMI
  • A. 

   VETEBESIM

  • B. 

   VETEGJYMTIM

  • C. 

   VETEVRASJE

  • D. 

   KRIM

 • 10. 
  CILI ESHTE PLANETI I DHJETE NE SISTEMIN DIELLOR
  • A. 

   AFERDITA

  • B. 

   PLURONI

  • C. 

   JUPITERI

  • D. 

   NUK EKZISTON

 • 11. 
  SA BEJNE 2+2*2
  • A. 

   8

  • B. 

   6

  • C. 

   16

  • D. 

   SBEJNE

Back to Top Back to top