Kuizi I Diturise

5 Pyetjet | Total Attempts: 3696

Please wait...
Kuizi I Diturise

ne kuizin e diturise do te mesoni per shume kthesa te jetes dhe qe ndodhin vazhdimisht ne shoqeri.kuizi i diturise permban gjithsej 10 pyetje nga te cilat jan ne lendet shoqerore. provoni kete kuiz dhe sfidoni vetveten tuaj. drini xhelili


Questions and Answers
 • 1. 
  KUSH QUHET NDRYSHE EDHE SHTETI I LIQNEVE ?
  • A. 

   A. AMERIKA

  • B. 

   B. FINLANDA

  • C. 

   C. RUSIA

  • D. 

   D. DANIMARKA

 • 2. 
  2.NE CLILIN VIT U BE GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEU SUBASH NE KRUJE?
  • A. 

   1. 1439

  • B. 

   2. 1438

  • C. 

   3. 1452

  • D. 

   4. 1453

 • 3. 
  NE CLILIN VIT U PUSHTUA KONSTANDINOPOJA ?
  • A. 

   1. 1502

  • B. 

   2. 1453

  • C. 

   3. 1543

  • D. 

   1215

 • 4. 
  CILEN KAFSHE E PELQEJNE ME SE SHUMTI SHKENCTARET ?
  • A. 

   1. AMEBA

  • B. 

   2. AMFIIOKSI

  • C. 

   3. ZOGU

  • D. 

   EUGLENA

 • 5. 
  QFARE DEMETHENIE KA FJALA ISKENDER ?
  • A. 

   ALEKSANDER

  • B. 

   I FORT

  • C. 

   PROVERB

  • D. 

   TURK

Back to Top Back to top