Kuiz

18 Pyetjet | Total Attempts: 3718

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz

Questions and Answers
 • 1. 
  "Bageti e bujqesi" e shkroi ..
  • A. 

   Migjeni

  • B. 

   Naim Frasheri

  • C. 

   Adelina Mamaqi

  • D. 

   Agim Deva

  • E. 

   Ismail Kadare

 • 2. 
  Beyonce eshte...
  • A. 

   Aktore

  • B. 

   Shkencetare

  • C. 

   Mjeke

  • D. 

   Kengetare

  • E. 

   Psikologe

 • 3. 
  Cdo gje qe ze vend ne natyre quajme...
  • A. 

   Natyre

  • B. 

   Trup

  • C. 

   Njeri

  • D. 

   Pune

  • E. 

   Lende

 • 4. 
  Kush e zbuloi "ELEKTRICITETIN" ?
  • A. 

   Talesi

  • B. 

   A.Volta

  • C. 

   G.Leklanshe

  • D. 

   B.Franklin

  • E. 

   A.Celzijus

 • 5. 
  Nese marrim 1 liter uje te nxehte dhe 1 liter uje te ftohur atehere do te del uje i ...
  • A. 

   Nxehte

  • B. 

   Ftohte

  • C. 

   Vaket

  • D. 

   Shume i ftohte

  • E. 

   Shume i nxehte

 • 6. 
  Cili eshte oqeani me i madh ne bote ?
  • A. 

   Oqeani Paqesor

  • B. 

   Oqeani i ngrire i veriut

  • C. 

   Oqeani Atlantik

  • D. 

   Oqeani Indian

 • 7. 
  Sa planete kemi ne sistemin ton diellor ?
  • A. 

   12

  • B. 

   6

  • C. 

   8

  • D. 

   9

  • E. 

   10

 • 8. 
  Qka eshte Atmosfera ?
  • A. 

   Mbeshtjellesi i qenieve te gjalla

  • B. 

   Mbeshtjellesi i gazte i Tokes

  • C. 

   Mbeshtjellesi ujor i Tokes

 • 9. 
  Qka vlen sa 1000 fjale ?
  • A. 

   Jeta

  • B. 

   Fjala

  • C. 

   Sherimi

  • D. 

   Fotografija

  • E. 

   Libri

 • 10. 
  Filmat per vizatimor jane: {Ne Kosove}
  • A. 

   RTK dhe 21

  • B. 

   TPO CHANNEL dhe ALSAT

  • C. 

   KTV dhe EXPLORER SHKENCE

  • D. 

   MUSIC dhe EXPLORER HISTORI

  • E. 

   BANG BANG dhe CUFO

 • 11. 
  President i Amerikes eshte..? {2010}
  • A. 

   Bill Klinton

  • B. 

   Barak Obama

  • C. 

   Hillary Klinton

  • D. 

   Xhorxh Bush

  • E. 

   Xhorxh W. Bush

 • 12. 
  Nese 1 euro e 14 cent kushton 1 kile dresheza atehere 4 euro e 56 cent kushtojne ....
  • A. 

   5 kile

  • B. 

   8 kile

  • C. 

   9 kile

  • D. 

   3 kile

  • E. 

   4 kile

 • 13. 
  Ariel eshte..
  • A. 

   Gjysme peshk gjysme njeri

  • B. 

   Gjysme vajze gjysme djale

  • C. 

   Gjysme qen gjysme vajze

  • D. 

   Gjysme krokodil gjysme njeri

  • E. 

   Gjysme njeri gjysme gomar

 • 14. 
  Fjala " Expensive " nga anglishtja ne gjuhen shqipe do te thot:
  • A. 

   I lire

  • B. 

   I shtrejte

  • C. 

   I madh

  • D. 

   I vogel

  • E. 

   I mesem

 • 15. 
  Nr. Romak XX eshte
  • A. 

   30

  • B. 

   40

  • C. 

   20

  • D. 

   60

  • E. 

   10

 • 16. 
  SISTEMATIKA e keni degjuar ne lenden e ...
  • A. 

   Kimise

  • B. 

   Historise

  • C. 

   Biologjise

  • D. 

   Edukates qytetare

  • E. 

   Matematike

 • 17. 
  Migjeni vdiq nga..
  • A. 

   SIDA

  • B. 

   TUBERKULOZI

  • C. 

   KANCERI

  • D. 

   GURET NE LUKTH

  • E. 

   SEMUNDJET E VESHKES

 • 18. 
  Kryeqyteti i Shqiperise eshte ..
  • A. 

   Prishtina

  • B. 

   Sofia

  • C. 

   Shkupi

  • D. 

   Tirana

  • E. 

   Durresi

Back to Top Back to top