Kuiz shqip

2 Pyetjet
Kuiz Shqip

ky eshte kuiz i lehte po qe mesoni shume

Please wait...
Questions and Answers
 • 1. 
  Cilat dite njiher si "Epopeja e UCK-se"
  • A. 

   5,6 dhe 7 marsi

  • B. 

   27 dhe 28 nentori

  • C. 

   9 deri me 12 prill

  • D. 

   11 e 12 korrik

 • 2. 
  Kur u mbajt kongresi i Manastirit?
  • A. 

   Ne vitin 1901

  • B. 

   1921

  • C. 

   1908

  • D. 

   1899