Kuiz Për Klasët E 6-ta

7 Pyetjet | Total Attempts: 2616

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz Për Klasët E 6-ta

Ky kuiz është me pyetje te klasës se 6-të.Shkruani emrin tuaj dhe filloni kuizin


Questions and Answers
 • 1. 
  Temometri mjekësor e ka shkallëzimin nga?
  • A. 

   35-42C

  • B. 

   0-20C

  • C. 

   18-35C

  • D. 

   0-100C

  • E. 

   30-50C

 • 2. 
  Kush e tradhëtoi Mbretëreshen Teuta
  • A. 

   Filonid Dyrraheni

  • B. 

   Agroni

  • C. 

   Dhimitër Fari

  • D. 

   Pirro-ja

  • E. 

   Teutëen nuk e tradhtoi askush

 • 3. 
  Për cilët numra është i saktë barazimi ?
  • A. 

   21.4=21.04

  • B. 

   8.8=8.0080

  • C. 

   1.1=2

  • D. 

   4141.4141=4141.41414

  • E. 

   10021.1=10021.100000

 • 4. 
   Me qka maten këndet ?
  • A. 

   Me kënd matës

  • B. 

   Me vizore

  • C. 

   Këndvizore

  • D. 

   Reo-kënd

  • E. 

   Vizore

 • 5. 
  Si quhet kjo Formulë A=F*S
  • A. 

   Formula e shpejtsisë

  • B. 

   E rruges

  • C. 

   E kohës

  • D. 

   Formula e punës

  • E. 

   E Radio aktivitetit

 • 6. 
  Forca matet me ?
  • A. 

   Njuton

  • B. 

   Peshore

  • C. 

   Me krah

  • D. 

   Me peshë

  • E. 

   Forca nuk matet fare

 • 7. 
  Pesha matet me?
  • A. 

   Njuton

  • B. 

   Peshore

  • C. 

   Me derhem

  • D. 

   Me Masë (kg)

  • E. 

   Nuk matet fare

Back to Top Back to top