Kuiz Për Informatik

10 Pyetjet | Total Attempts: 1221

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz Për Informatik

Kuiz për Informatik "Mundësuar nga Bagin"


Questions and Answers
 • 1. 
  Cili është themeluesi i Facebook-ut?
  • A. 

   Sergey Brin

  • B. 

   Jawed Karim

  • C. 

   Mark Zuckerberg

  • D. 

   Larry Page

 • 2. 
  Cili është emri i vërtet i Mark-ut?
  • A. 

   Mark Zuckerberz

  • B. 

   Mark Zuckerberg

  • C. 

   Mark Zuckerbers

  • D. 

   Mark Zuckerbergs

 • 3. 
  Sergey Brin dhe Larry Page cilën nga këto kompani e krijuan bashkë?
  • A. 

   Facebook

  • B. 

   Yahoo

  • C. 

   Google

  • D. 

   Youtube

 • 4. 
  Cili nga këto Adobe Photoshop i ka 518 MB?
  • A. 

   Adobe Photoshop CS5

  • B. 

   Adobe Photoshop CS4

  • C. 

   Adobe Photoshop CS3

 • 5. 
  Cili nga këto është Web Browser?
  • A. 

   Google Chrome

  • B. 

   Google Earth

  • C. 

   µTorrent

  • D. 

   FlashFXP

 • 6. 
  Cila është shkruar saktë?
  • A. 

   Gooogle

  • B. 

   Googlle

  • C. 

   Yahooo

  • D. 

   Facebok

  • E. 

   Youtiube

  • F. 

   Facebook

 • 7. 
  Cili nga këto domena ka kuptimin e Network?
  • A. 

   .Com

  • B. 

   .Org

  • C. 

   .Info

  • D. 

   .Net

 • 8. 
  Cili është domeni i Maqedonisë?
  • A. 

   .De

  • B. 

   .Fr

  • C. 

   .Cz

  • D. 

   .Mk

 • 9. 
  Cili është domeni i Shqiprisë?
  • A. 

   .AL

  • B. 

   .Mk

  • C. 

   .IT

  • D. 

   .Co

 • 10. 
  Cili është emri i vërtet i Larry-it?
  • A. 

   Larry Pages

  • B. 

   Larry Page

  • C. 

   Larry Pag

  • D. 

   Larri Page

Back to Top Back to top