Kuiz Nga Endrit&faton

6 Pyetjet | Total Attempts: 235

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz Nga Endrit&faton

Shkruani emrin Dhe Filloni Kuizin


Questions and Answers
 • 1. 
  Sa dialekte i ka gjuha shqipe
  • A. 

 • 2. 
  Kleopatra vdiq nga:
  • A. 

   Vdiq ne luftë

  • B. 

   Vdiq nga egjeli

  • C. 

   Vdiq nga Infrakti

  • D. 

   Vdiq nga Kanceri

  • E. 

   Vetvrasja

 • 3. 
  Kush quhej BRSS
  • A. 

   Partia Bullgaro-Romune-Serbo-Sllovake

  • B. 

   Bashkimi Sovjetik

  • C. 

   Lloj gjuhe

  • D. 

   Komandanti i Shtetit ne indi

  • E. 

   Ishull ne Itali

 • 4. 
  Sa ështe gjatsia ndërmjet PRISHTINES DHE VUSHTRRIS ne km
  • A. 

   20.5km

  • B. 

   30km

  • C. 

   27.4km

  • D. 

   31km

  • E. 

   17.8km

 • 5. 
  Cila dit ishte me datën 13.06.2008
  • A. 

   E hëne

  • B. 

   E marte

  • C. 

   E ejte

  • D. 

   E premte

  • E. 

   E shtune

 • 6. 
  Kush ështe autori i lektyres LIBRI I GABIMEVE
  • A. 

   Sami Frasheri

  • B. 

   Naim Frasheri

  • C. 

   XHani Rodari

  • D. 

   Rifat Kukaj

  • E. 

   Ali Podrimja