Kuiz Nga Endrit&faton

6 Questions | Total Attempts: 254

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz Nga Endrit&faton

this is quiz for you .It's good The questions are correct


Questions and Answers
 • 1. 
  Sa dialekte i ka gjuha shqipe
  • A. 

   8

  • B. 

   5

  • C. 

   36

  • D. 

   3

  • E. 

   2

 • 2. 
  Kleopatra vdiq nga:
  • A. 

   Kanceri

  • B. 

   Vetvrasja

  • C. 

   Infrakti

  • D. 

   Vdiq ne luftë

  • E. 

   Vdiq nga egjeli

 • 3. 
  Kush quhej BRSS
  • A. 

   Bashkimi sovjetik

  • B. 

   Partia Bullgaro-Romune-Serbo-Sllovake

  • C. 

   Lloj gjuhe

  • D. 

   Komandanti i Shtetit ne indi

  • E. 

   Ishull ne Itali

 • 4. 
  Sa ështe gjatsia ndërmjet PRISHTINES DHE VUSHTRRIS  ne km
  • A. 

   20.5km

  • B. 

   29.0km

  • C. 

   27.4km

  • D. 

   52km

  • E. 

   27km

 • 5. 
  Cila dit ishte me datën 13.06.2008
  • A. 

   E hëne

  • B. 

   E Diel

  • C. 

   E ejte

  • D. 

   E martë

  • E. 

   E premte

 • 6. 
  Kush ështe autori i lektyres LIBRI I GABIMEVE
  • A. 

   Sami Frasheri

  • B. 

   Naim Frasheri

  • C. 

   XHani Rodari

  • D. 

   Rifat Kukaj

  • E. 

   Ali Podrimja