Kuiz Islamik

6 Questions | Total Attempts: 1188

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz Islamik

Kuiz Islamik per testim te dijes tuaj ALLAHU JU SHPERBLEFT


Questions and Answers
 • 1. 
  Kush e pranoi i pari islamin pas muhamedit a.s
  • A. 

   Omeri r.a

  • B. 

   Hadixha r.a

  • C. 

   Ebu Bekri r.a

  • D. 

   Aishja r.a

  • E. 

   Uthmani r.a

 • 2. 
  Si quhej babai i Muses a.s
  • A. 

   Imran

  • B. 

   Davud

  • C. 

   Nuh

  • D. 

   Hasan

  • E. 

   Sulejman

 • 3. 
  Sa sure jan shpallur ne periudhen mekase
  • A. 

   101

  • B. 

   99

  • C. 

   54

  • D. 

   86

  • E. 

   25

 • 4. 
  Cili është emri i plot i Buhariut
  • A. 

   Abdullah b. Selam

  • B. 

   Ebu Abdullah

  • C. 

   Muhamed b. Maxhe

  • D. 

   Ali Iljazi

  • E. 

   Muhamed b. Ismail

 • 5. 
  Banorëve te medines Kur'anin ua mësonte
  • A. 

   Musab b. Umejri

  • B. 

   Duxhaxhe

  • C. 

   Abdul-Azizi

  • D. 

   Ebu Bekri r.a

  • E. 

   S'ad b. Vekasi

 • 6. 
  Kur Dhe Ku do te vdes e varroset Isa a.s
  • A. 

   Në Mekke

  • B. 

   Palestin

  • C. 

   Turqi

  • D. 

   Në Medine

  • E. 

   Afganistan