Kuiz I Pergjithshem

3 Pyetjet | Total Attempts: 243

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz I Pergjithshem

Kuizi do te ket pyetje te inteligjens fese islame dhe ne pergjithsi


Questions and Answers
 • 1. 
  Nuhi a.s. ka qene njeriu i pare ne bote
  • A. 

   E vertet

  • B. 

   Jo e vertet

 • 2. 
  Trego nje prej formulave te teoremes se pitagorse
 • 3. 
  Me c'fare date u hap konferenca e paqes e Parisi
  • A. 

   20 janar 1919

  • B. 

   19 janar 1919

  • C. 

   20 tetor 1921

  • D. 

   5 maj 1916