Kuiz I Dituris

5 Pyetjet | Total Attempts: 1145

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz I Dituris

Ju falemenderit per pjesemarjen tuaj ne kete kuiz


Questions and Answers
 • 1. 
  Njeriun i par ne tok Ademi a.s prej cka e ndertuan meleket e All-llahut
  • A. 

   Prej druri

  • B. 

   Prej balte

  • C. 

   Prej guri

  • D. 

   Prej dheut te that

  • E. 

   Prej hekuri

 • 2. 
  Muhamedi s,a,s,a kur eshte bere namazi obligim me cfar kafshe i kaloi shtat kat qiej
  • A. 

   Me kal

  • B. 

   Me deve

  • C. 

   Me burak

  • D. 

   Me qen

  • E. 

   Me dele

 • 3. 
  Kush e thiri i pari ezanin ne kabe
  • A. 

   Osmani r,a

  • B. 

   Othmani r,a

  • C. 

   Ebubekri r,a

  • D. 

   Billalli

  • E. 

   Muhamedi a,s

 • 4. 
  Cila muslimane e para ka ra shehid
  • A. 

   Ajshja r,a

  • B. 

   Hxherja r,a

  • C. 

   Hatixhja r,a

  • D. 

   Mejremja r,a

  • E. 

   Sumeja r,a

 • 5. 
  Ne cilen dhom meleket e All-llahut nuk hijn
  • A. 

   Ku eshte qeni dhe fotografia

  • B. 

   Ku eshte lapsi dhe goma

  • C. 

   Ku eshte radio dhe gersheret

  • D. 

   Ku eshte macja dhe miu

  • E. 

   Ku eshte pasqyra dhe telefoni