Kuiz I Dituris Nga 7/3nt

10 Pyetjet | Total Attempts: 3764

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz I Dituris Nga 7/3nt


Questions and Answers
 • 1. 
  Kur u shpall pavarsia e Kosovës?
  • A. 

   17.02.2008

  • B. 

   20.10.2009

  • C. 

   1.01.1998

  • D. 

   11.05.2008

  • E. 

   1.01.2009

 • 2. 
  Kush osht Kryeqyteti i Turqis ?
  • A. 

   Antalia

  • B. 

   Prishtina

  • C. 

   Ankara

  • D. 

   Sofia

  • E. 

   Turqia

 • 3. 
  Kush osht shteti ma i fuqishem ne botë ?
  • A. 

   Afganistani

  • B. 

   Kina

  • C. 

   Rusia

  • D. 

   Anglia

  • E. 

   Amerika

 • 4. 
  Cili shtet e ka njohur Kosoven i pari ?
  • A. 

   Afganistani

  • B. 

   Franca

  • C. 

   Amerika

  • D. 

   Australia

  • E. 

   Senegal

 • 5. 
  Si osht adresa e emailit e klases 7/3nt?
 • 6. 
  Kush osht ky njeri ne foto ?
  • A. 

   Adem Jashari

  • B. 

   Skenderbeu

  • C. 

   Isuf Gervalla

  • D. 

   Ismajl Qemaili

  • E. 

   Se di

 • 7. 
  Cili osht zbulimi ma i madhë i njeriut ?
  • A. 

   Vetura

  • B. 

   Airoplani

  • C. 

   Rrota

  • D. 

   Anija

  • E. 

   Anija Kozmike

 • 8. 
  Kush osht kryeqyteti i Amerikes ?
  • A. 

   New York

  • B. 

   Washington

  • C. 

   Bolton

  • D. 

   Liverpool

 • 9. 
  Kush kan qenë njerzit e parë ?
  • A. 

   Kastrioti dhe Angjela

  • B. 

   Hyseni dhe Shehidja

  • C. 

   Soledadi dhe Hugo

  • D. 

   Mentori dhe Mariola

  • E. 

   Eva dhe Adami

 • 10. 
  Si shenohet Hekuri
  • A. 

   Bo

  • B. 

   Br

  • C. 

   Fe

  • D. 

   He

  • E. 

   N

Back to Top Back to top