Kuiz Diturie - Hamomin Tem ( Kuiz Qesharak )

5 Pyetjet | Total Attempts: 495

SettingsSettingsSettings
Please wait...
Kuiz Diturie - Hamomin Tem ( Kuiz Qesharak )

Ky kuiz eshte bere me qellim te provoni njohurite tuaja dhe te zgjeroni njohurite tuaja ( cello mos ) . Ky kuiz vlen per III - 14 Gjimnazi i Tetoves !Krijuar nga : Florim Ameti.


Questions and Answers
 • 1. 
  Si e thajrte profesoresha e kimis , Mervonin ? - Pyetja e par vlen 5 dinar.
  • A. 

   Mevlan

  • B. 

   Mervan

  • C. 

   Mirvan

  • D. 

   Mervan

  • E. 

   Street Man

 • 2. 
  Calli profesor/profesoresh e perdorte shprehjen " Qart, Majr " ? - Pyetja e dyt vlen 1 milard heker nauk leter.
  • A. 

   Profesori i TFSH-se

  • B. 

   Profesori i Gjermanishtes

  • C. 

   Profesori i Fiskelltures

  • D. 

   Profesoresha e Anglishtes

  • E. 

   Profesoresha e Matematikes

 • 3. 
  Calla ka kon treshja ma problematike n'oren e kimis? - Kjo pyetje vlen 1 milard e 5 dinar.
  • A. 

   Emira Nuhiu, Valoni dhe Arlinda

  • B. 

   Flurimi , Mirvani dhe Eldioni

  • C. 

   Ilmiu , Hekurani dhe Ylberi

  • D. 

   Kit klasa

 • 4. 
  Callat ishin shprehjet xhi i perdorte prof. e Muzikes ( Respekt per profesoreshen ) ? - Kjo pyetje vlen 2 milard. ( kater 5-dinara ) .
  • A. 

   Une mendoj qe kam pun me gjimnazista

  • B. 

   Ste vjen turp me profesoreshen ?

  • C. 

   Deshiron 2-ysh, as qe vjen parasysh ?

  • D. 

   Me fol per Cesk Zadenë ?

 • 5. 
  Ncallen or kina bo ma shaum probleme ?
  • A. 

   Maqedonishtes

  • B. 

   Kimis

  • C. 

   Anglishtes

  • D. 

   Biologjis

  • E. 

   Sociologjis

Back to Top Back to top